Výrok, který Wendy dost zamrzí: Nevěřím ti. Vypadáš spíš jako sňatkový podvodník

SINGL ŠVIDNDL (3) - Wendy muže nešetří ani ve finále

Agentka s povolením šmejdit se v pátečním finále vztahové reality show šeredně splete. Přesvědčena o své pravdě totiž Wendy vyřadí jediného single muže týdne. „Tobě nevěřím, co hraješ. Vypadáš spíš jako sňatkový podvodník,“ rozloučí se s Tomášem, u něhož byla ve čtvrtek, a definitivně se připraví o výhru. Kdo tedy tenhle souboj o 80 tisíc korun vyhraje?

Ve finále se Wendy naposledy potká s komplet čtveřicí mužů, které navštívila v uplynulém týdnu. Večeře bude probíhat ve velice rozverném duchu. Wendy se ráda baví a je vidět, že pánové, u nichž měla postupně odhalit, zda jsou, či nejsou single, jí přirostli k srdci. Nebo je skvělou herečkou a svou taktiku využívá v soutěži do poslední chvíle, aby z mužů ještě vytáhla pravdu.

Největší naději na výhru měl ezoterik Petr s manželkou. Během výzvědné návštěvy vystupoval tak roztržitě, až Wendy přesvědčil, že by žádnou ženu doma mít nemohl. „Ty asi moc neuklízíš… Navíc kdybys tu měl ženu, asi by ta kamna byla víc vyleštěná,“ zamýšlela se při šmejdění v jeho domácnosti.

Ani druhý navštívený, geodet Ronald, nevypadal moc ženatě. Do chvíle, než udělal chybu, k níž ho donutila jeho žena. Jednoduše podcenila soupeřku i ženskou intuici. „To nevím, který muž by si nechal na lednici svou bývalku. To není normální,“ všimla si hned Wendy společné rodinné fotky na magnetu a Ronaldovi se už nepodařilo podezření vyvrátit.

Ani ve středu nečekal v soutěži Singl švindl Wendy jednoznačně svobodný muž. František spolu s manželkou před návštěvou tak vyklidili svůj byt, kde žijí hned se třemi dětmi, že ho Wendy označila za holobyt. „Na ženskou bych tě tedy netipovala,“ měla po prohlídce jasno. Františka si během finále také ještě pořádně proklepla.

Čtvrteční muž Tomáš přichystal Wendy středomořské hody. V jeho domku se cítila uvolněně. Tomáš ale během večeře tolikrát zopakoval, že nelže, až Wendy přesvědčil, že lže celou dobu. Domněnku pak posílily nálezy dlouhého vlasu v kartáči na psa, který slídivá dáma vyšťourala v koupelně, a šitíčko. „On má i šitíčko, to doma single nemívají,“ věřila svému instinktu.

Komu přejete výhru ve třetím týdnu soutěže Singl švindl?

Na sympatického Tomáše, ač je ze čtveřice skutečně jediný single, Wendy ve finále skutečně ukáže. „Tobě nevěřím, co hraješ. Vypadáš spíš jako sňatkový podvodník,“ vyslechne si Tomáš a ostatní soutěžící si mnou ruce. Který z párů nakonec ukořistí výhru? Jak pánové ohodnotí Wendy? Komu byla sympatická a koho a jak znejistila? Vše se dozvíte v pátek večer na Prima SHOW.

Sdílejte článek
Štítky soutěž návštěva reality show finále vyřazení Prima Show TV Prima sportovní soutěž SINGL ŠVINDL vztahová reality show Wendy z VyVolených

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.