Ženáč Tomáš měl hrát single mamánka. Když zapojil doteky, soupeřku pěkně zmátl

SINGL ŠVINDL (1) - Niki naléhá Řekni mi do očí, že nejsi ženatej

Manželka Lucie o svém muži na začátku vztahové reality show tvrdila, že je konzervativní. To ale záhy vyvrátily záběry z obýváku, na nichž ženáč rozjel se svůdnou single Niki pořádně žhavou hru. Lucka, která celou akci sledovala z technického vozu, chvílemi ztrácela slova pro komentář.

Manželé Tomáš s Lucií se dohodli na jasných pravidlech. Do hry šli s tím, že budou pro výhru muset něco obětovat. O jak velké ústupky ale nakonec šlo, si nedokázal jasně představit nikdo z nich. Překvapení na sebe nenechala dlouho čekat.

Partnery, kteří odstartují první týden nové vztahové reality show, do soutěže přihlásila Lucka s pocitem, že si po čtrnácti letech manželství musí vyzkoušet, jak na tom jejich vztah je. Tomáš umí improvizovat a tvrdí, že je diplomat. Je přesvědčen, že ženu, která ho bude svádět, zmate a odnese si výhru.

Tou svůdnicí je rázná sexy černovláska Niki Inka (28). Tvrdí o sobě sebevědomě, že pozná, když jí muži lžou, což je skvělý předpoklad, jak utržit na konci týdne výhru. Ovšem hned první navštívený ženáč Tomáš ji v úsudku značně znejistí.

Původní plán zní, že před svůdnicí Niki bude Tomáš hrát mamánka, který sice bydlí sám, ale maminka se o něho stále stará. „Dohodli jsme se, že může cokoliv. Tedy ne úplně vše, ale doteky a podobně ano,“ upřesňuje jeho manželka Lucka k pravidlům. S jistotou tvrdí, že z příchozí slečny ani z většího flirtování v pořadu SINGL ŠVINDL, který sledujte od pondělí do pátku večer na Prima SHOW, strach nemá.

„Tom není ten, který dá na první pohled. Slečna by tu musela být delší dobu. Za jeden večer na tohle nedojde. Tom si případnou milenku musí nejdřív prolustrovat. A to za jeden večer nestihne,“ věřila si Lucie a s klidným srdcem se přesunula do technického vozu, odkud mohla po celou dobu dámskou návštěvu a chování jejího manžela sledovat.

Tomáš mění taktiku, mamánek nestačí

Jak se ukáže, Niki neztrácí čas a na Tomáše, s nímž se po společné večeři rozprostřou v obýváku na pohovce, rovnou udeří. Ač se snažila pečlivě šmejdit po bytě i vyptávat se, stále nemá jasno, jestli je Tomáš single, nebo švindluje a má manželku. „Doufám, že nejsi ženatý? Řekni mi do očí, že nejsi ženatý,“ naléhá na něho a nešetří přitom vyzývavými pohledy i gesty, po kterých by nejeden muž už dávno ztratil hlavu. Jejich obličeje se při hovoru takřka dotýkají. Tomášovi je v tu chvíli jasné, že bude muset v souboji o výhru přitvrdit a také rozjede svoji hru.

Tomáš obrací a z původního mamánka se mění v opravdového svůdce, který ani v těch nejžhavějších momentech neuhne očima. Svým chováním tak značně znejistí nejen soupeřku Niki, ale i manželku „Co to je?“ vzmůže se jen u obrazovky v technickém voze na pár hlesnutí Tomášova Lucka. Vidět na vlastní oči, jak se její muž chová k jiné ženě, je pro ni poměrně depresivní. Během smyslných pohledů a dotyků, které Niki zkouší na jejího muže, pomalu ani nedýchá.

Maraton svádění až do konce týdne

V úterý se Niki Inka vypraví prozkoumat domácnost Marka. Ten se ovšem během společných příprav v kuchyni prořekne a moc se mu dařit nebude. Opakované „my“ během hovoru Niki rozhodně nepřeslechne a během dalších společných chvil se již plně soustředí na každou Markovu reakci. Při zapírání rodiny se Marek rozhodně dost zapotí. V klidu opět nezůstane ani jeho manželka, která se po celou dobu musí dívat, jak Niki jejího manžela bezostyšně svádí.

Ve středu se odvážná svůdnice Niki pokusí obehrát Lukáše. Nejdřív se ztrapní u večeře a pak se snaží situaci napravit u hraní šipek, u něhož už vystupuje mnohem uvolněněji, čímž ji pěkně zmate. Ten pravý single ovšem čeká na Niki až ve čtvrtek. Zcestovalý sympaťák Daniel podniká, věnuje se boxu a zpěvu. A také si dost věří a má velká očekávání.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.