Svůdnice Niki Inka to s muži umí, jako když bičem mrská. O nevěře má jasno!

Holka cukr a bič. Svůdnice Niki Inka to s muži umí

„Co se týče mých zbraní? Určitě využiju svůj šarm a budu s muži flirtovat,“ hlásí odhodlaně svůdnice Niki Inka (28). Ve vztahové reality show musí za týden poznat mezi čtyřmi muži jediného, který je single. Ve hře plné emocí, švindlů a taktizování jde o výhru. Manželky kvůli ní budou své protějšky podporovat ve flirtování a Niki pro obnos zapojí veškeré taktiky. Co ke své roli vyzývavá dobyvatelka říká?

Říká si Niki Inka a je rodilá Pražačka. Ráda má ale venkov, odmalička jezdila na ranč a skvěle práská bičem. Dost sebevědomě tvrdí, že vždy pozná, když muži blafují. „Neházím muže do jednoho pytle, každý je komplexní osobnost. Jsem empatická, a když se mi někdo snaží lhát, zkrátka to poznám,“ myslí si o sobě vyzývavá žena s havraní hřívou. Pro výhru osmdesát tisíc korun má coby odbornice na mužské lháře ty nejlepší předpoklady.

Single, nebo švindluje? Muž musí zapřít rodinu i děti

V boji o výhru je odhodlaná využít svádění, svůj šarm, dost sází na flirtování. Niki má prostě jasno. Jde jí striktně o výhru a na rozdíl od soutěživých manželek třech ženáčů, se ona nebude muset dívat, jak se její partner ze všech sil snaží zapřít rodinu, vlastní děti i lásku.

Před příchodem svůdnice manželky nadšeně své chotě poučují, co ženy mají rády, jak na Niki zapůsobit, jak ji obelstít, aby uvěřila, že je v bytě svobodného muže. Často jsou dokonce svolné k lehčímu flirtu. Když pak ale přes kamery sledují, jak jejich drahé polovičky při kontaktu s Niki ztrácejí hlavu a tají, soutěž pro některé přestává být tak humorná, jak se zdálo na začátku. Když s laškovným výrazem spustí: Jestli chceš, můžeš si na mě sáhnout, nebo Nenosím podprsenku, ovládnout základní pudy a nesklouznout k nevěře, je pro muže chvílemi hodně těžké.

Aktivnější flirt už je podle Niki Inky nevěra

Sama provokatérka Inka má přitom na nevěru celkem jasný názor. Myslíte si, že flirt ještě nevěra není? „Za nevěru se dá považovat i aktivnější flirt nebo aktivita na internetových seznamkách, dopisování si s někým. Vždycky záleží na tom, jak daleko se celá situace nechá dojít,“ říká rozhodně Niki Inka, která si v soupeření přímo libovala. „Hlavní disciplína totiž je, jak to umíte s muži. Mám ráda výzvy, ráda vyhrávám. Byla to perfektní kombinace. Asi kdyby šlo o vědomosti, dovednosti, rychlost, do toho bych nešla. Vztahy, ty mě baví,“ dodává s šibalským úsměvem a jak uvidíte od pondělí do pátku večer na Prima SHOW, v reality show Singl švindl, přichystá pánům soupeřům nejednu horkou chvilku.

A kdyby se Niki ocitla na pozici nekteré z manželek mužů, jež v pořadu neúprosně svádí pomalu k hříchu, znamenala by pro ni nevěra konec vztahu? „Asi bych uměla odpustit fyzickou nevěru, samozřejmě by záleželo na okolnostech. Citovou ale za žádných okolností,“ odpovídá s přehledem.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.