Manželky podporují své muže, aby flirtovali s jinou! V nové show SINGL ŠVINDL

SINGL ŠVINDL (1) - upoutávka

Na obrazovky Prima SHOW a Primy teď míří pořad, který přináší nový pohled na mezilidské vztahy. SINGL ŠVINDL je jediná show na českých obrazovkách, při které manželka nadšeně povzbuzuje svého muže, aby flirtoval s jinou ženou! Kdo umí blafovat, kdo má odvahu dovolit partnerovi svádět jinou a najdou si zúčastnění během jediného týdne novou lásku? Kdo si nakonec odnese výhru?

Každodenní show SINGL ŠVINDL, při níž diváci během týdne postupně uvidí tři ženaté muže a jednoho svobodného, z nichž se ale každý bude snažit mladou ženu přesvědčit o tom, že právě on je tím single. Každý všední den ve 20.10 na Prima SHOW, s týdenním odstupem pak vždy ve všední den v podvečer na Primě.

Pravidla show SINGL ŠVINDL

Muži postupně připraví ve svém bytě večeři, která probíhá jako klasická schůzka, s osobními otázkami a jemným flirtem. Důležitá je pohotová komunikace a přesvědčivý projev. Ženatí muži využívají během svého soutěžního večera pomoci vlastní manželky, ať už jde o přípravu menu, odstranění důkazů z bytu o společném soužití či plánování strategie.

Single muž využívá pomoci svých přátel. Manželky či přátelé pak průběh celého večera sledují u monitorů a vidí, co se v bytě právě odehrává.

Pátky patří finále a vyřazování

Sehranost párů je výhodou při budování společné strategie, přesto nemusí být nouze o emotivní chvíle. Manželka sledující svého muže při flirtování s jinou může totiž snadno získat pocit, že už svým chováním překračuje nastavená pravidla, a začne žárlit. Celkově klidný průběh večeře tak může být v závěru okořeněn manželským dramatem.

Během pátečního – finálového – večera dojde k odhalení, zda žena měla dobrý odhad, a získává tak spolu se single mužem cenu v podobě čtyřdenního pobytu v Resortu Svatá Kateřina a 80 000 Kč, nebo si výhru odnese ženatý muž s manželkou – ten, kterého soupeřka považovala za svobodného.

Balící taktika i šmejdění

Finálový večer poté proběhne v MOON CLUBU, ve stylovém podniku zasazeném do historické budovy s prosklenou střechou, kde mladá žena po společné večeři se všemi čtyřmi soutěžícími určí muže, který ji nejvíce přesvědčil o tom, že právě on je tím jediným svobodným.

Jak vysvětluje programový ředitel skupiny Prima Roman Mrázek: „The Married Game je velice úspěšný formát v zahraničí a jsme rádi, že ho již brzy představíme divákům na obrazovkách Prima SHOW a televize Prima. Jedná se o ojedinělou show, ve které manželky podporují své muže, aby flirtovali s jinou ženou, a dokonce jim pomáhají s balicí taktikou. Věříme, že stejně jako u pořadu Prostřeno! diváci ocení možnost nahlížet do jiných domácností a hodnotit vztahy soutěžících.“

Sledujte každý všední den ve 20.10 na Prima SHOW, jak dobrý odhad mají ženy na muže a co vše je v českých domácnostech dovoleno.

Sdílejte článek
Štítky večeře FTV Prima Roman Mrázek Prima SHOW Prostřeno PRIM Singl švindl The Married Game

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.