Celebrity

7. srpna 2024 10:42

Michaela Vlčková

Výsledek pitvy odhalil příčinu smrti Simony Postlerové. Herečce selhalo srdce

Tři měsíce po odchodu herečky a dabérky Simony Postlerové se její blízcí konečně dozvěděli, co bylo příčinou jejího náhlého úmrtí. Podle výsledků pitvy vyšlo najevo, že oblíbené herečce v devětapadesáti letech selhalo srdce.

Simona Postlerová, která zazářila například ve filmu Probudím se včera, odešla do hereckého nebe v neděli 5. května. Bez známek života ji nalezl syn Damián, který trpí autismem, v jejím bytě na pražských Vinohradech.

Čtěte také: Maminka Simony Postlerové o neúčasti na pohřbu: Nejsem to schopná přijmout, pochopte!

Po přijetí oznámení na tísňovou linku zamířili na místo policisté i záchranáři. „Na uvedené adrese jsme zasahovali u přirozeného úmrtí ženy, nejednalo se o smrt s cizím zaviněním,“ sdělil tehdy mluvčí pražské záchranky Richard Hrdina.

Až dosud nebylo jasné, jaká byla příčina úmrtí oblíbené herečky a dabérky, která zesnula náhle ve věku 59 let. Co se stalo, prokázal až nyní výsledek pitvy.  „Bylo to náhlé úmrtí v důsledku selhání srdce,“ řekl syn Damián deníku Blesk.

Známé herečce nachystal osud náročné chvíle. V roce 2016 ztratila milovaného manžela a muzikanta Zdeňka Hráška, který ve dvaašedesáti letech podlehl rakovině, se kterou opakovaně sváděl náročný boj.

Simonu Postlerovou oplakávali všichni, kdo ji znali:

Postlerová byla jednou z tváří Divadla Na Vinohradech, kde působila od roku 1992. Poslední rozloučení se známou herečkou se konalo právě tam za účasti jejích nejbližších, kolegů, ale i fanoušků. Na divadelních prknech se Postlerová objevila například v inscenacích Brouk v hlavě či Jistě, pane ministře.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 10. 2024

Vaše energie je na nejvyšší úrovni, takže můžete pracovat více než obvykle. Mohlo by vás to inspirovat k práci v domácnosti, úklidu, opravám a uklízení. Večer se u vás může nečekaně zastavit návštěva. Přestože jste neměli v plánu pozvat na večeři společnost, dům je v dobré kondici a vy si skvěle zahrajete na hostitele.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.