Celebrity

30. června 2024 06:30

David Laštovka

Ivan Trojan se Simonou Postlerovou plánoval svatbu. Exmanželka Klára už má novou lásku

Herec Ivan Trojan, který 30. června slaví 60. narozeniny, má za sebou bolestný rozvod s herečkou Klárou Pollertovou, s níž v manželství prožil třicet let a má s ní čtyři syny. Sestra olympijského vítěze Lukáše Pollerta nebyla v jeho životě jeho jedinou láskou. S kým před ní randil a jak to má se vztahy nyní?

První velkou láskou Ivana Trojana byla stejně stará herecká kolegyně Simona Postlerová. Žili spolu šest let, plánovali svatbu, ale nakonec se jejich cesty rozdělily. Jak herečka vzpomínala, jejich rozchod nebyl vůbec jednoduchý. Prvních pár let poté se jeden na druhého spíše jen tak bolavě usmívali. Čas všechny rány ale nakonec zahojil. „S Ivanem se vždycky rádi vidíme. Je to vynikající herec a dobrý přítel. Hodně jsme toho spolu prožili,“ sdělovala redaktorovi webu Prima Ženy před lety Simona. Když letos nečekaně zemřela, Trojan na posledním rozloučení nechyběl. Její smrt ho velmi zasáhla.

Čtěte také: Co stojí za krachem manželství Ivana a Kláry Trojanových? Hercův otec promluvil

O první dítě přišli

Ivan Trojan se s o sedm let mladší herečkou Klárou Pollertovou seznámil na začátku devadesátých let v divadle, a to díky představení Sen noci svatojánské, v němž oba hráli. V roce 1992 se po roční známosti vzali a hned je čekala velmi těžká životní zkouška. Klára otěhotněla, ale o děťátko posléze přišla. V manželství se jim nakonec narodili čtyři synové. V roce 1999 František, který se nedávno oženil, o dva roky později Josef, který pokračuje v rodinné tradici a je úspěšným hercem. V roce 2009 přišel na svět Antonín a o tři roky později Václav.

Jak probíhal rozvod?

Jejich manželství navenek vypadalo jako idylické. Klára sice trpěla depresemi, ale sama veřejně prohlašovala, že právě manžel Ivan je jí největší oporou a je mu vděčná za to, jak trpělivě její stavy snáší. Také Trojan často v rozhovorech zmiňoval, že manželčiny deprese nemohou být mezi nimi důvodem k rozchodu. O to větší překvapení bylo, když před dvěma lety, po třiceti letech manželství, oznámili konec. Rozvod probíhal v klidu, na majetkovém a finančním vypořádání se bez problémů domluvili.

Klára už má nového přítele

Zatímco Ivan Trojan je po rozchodu stále sám, jeho bývalá žena se už ve společnosti objevila s novým přítelem. Na křest knihy Romana Vaňka o vaření přišla ruku v ruce s pohledným mužem a vzájemné sympatie neskrývali.

Mohlo by vás zajímat: Herečka Klára Trojanová začala zpívat. Přivedla ji k tomu Bára Basiková

Ivan Trojan pochází z umělecké rodiny. Jeho otcem byl herec Ladislav Trojan, bratr Ondřej je filmový producent a režisér. Také Klára Pollertová má v příbuzenstvu slavné osobnosti. Její bratr Lukáš je olympijský vítěz ve vodním slalomu z Barcelony 1992. Sestřenice Adéla Pollertová bývala sólistkou baletu Národního divadla v Praze a Hamburského baletu.

Klára Trojanová byla hostem v Show Jana Krause:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 7. 2024

Někteří lidé mají tendenci být plaší. Téměř se omlouvají za to, že žijí. Pro ně je důležité držet se při zemi. Pravděpodobně si myslíte, že jste takoví, ale jste na omylu, Berani. Potřebujete se trochu ujistit. Uvnitř vás se skrývá spousta zajímavých věcí, které potřebují vyjít na povrch. Věřte si.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.