Celebrity

16. května 2024 08:20

Tomáš Durčák

Maminka Simony Postlerové o neúčasti na pohřbu: Nejsem to schopná přijmout, pochopte!

Seriály Simony Postlerové

Herečka Simona Postlerová měla v posledních letech svého života velmi špatný vztah s matkou Janou, která nedorazila ani na její pohřeb. Nyní poprvé promluvila o tom, proč se s dcerou nepřišla rozloučit. Vyvrátila také jeden mýtus ohledně vzniku jejich nešťastného konfliktu.

Osmdesátiletá Jana Postlerová v současnosti prožívá noční můru každého rodiče. Přežila totiž svou dceru Simonu, s kterou se navíc v posledních letech nestýkala ani spolu nemluvily. Kvůli poničenému vztahu matky s dcerou se Jana nevídá ani se svými vnoučaty Damiánem a Janou Magdalenou. Skutečný důvod její neúčasti na pohřbu byl však jiný.

Pravý důvod neúčasti na pohřbu

„To, že mě vnoučata nenapsala na parte, mi vůbec nevadilo. Je to jejich věc a mně je to opravdu jedno. Nestýkám se s nimi,“ vysvětlila pro Blesk Postlerová, že samotná absence na parte ještě nic neznamená. Stopku jí však dala psychika. „Já to prostě nejsem schopna přijmout. Pochopte! Nejde to. Je to pro mě stále děsivá noční můra,“ svěřila se zlomená maminka známé herečky.

„Ta tvrdá realita pro mě pořád neexistuje. Jestli se mi to podaří někdy přijmout, to opravdu nevím…“ vysvětlila Jana, pro niž by pravděpodobně bylo složité vyrazit v takto smutný den mezi příbuzné, s nimiž se nestýká ani není v kontaktu. Kromě psychického bloku jí však aktuálně příliš dobře neslouží ani tělo.

Mohlo by vás zajímat: Příčina smrti Simony Postlerové? Ztrácela se před očima, stěžovala si na zdravotní problémy

„Před rokem jsem prodělala mozkovou mrtvici a až teď přišli na to, že to bylo od krční páteře. Udělám sotva pár kroků. Zítra mně s tím konečně začnou něco dělat. Musím se dát do pořádku fyzicky a teď z té noční můry i psychicky,“ posteskla si Jana Postlerová, která však věří, že se brzy bude moci vrátit k práci na dabingu či ve své akademii, aby přišla na jiné myšlenky.

Proč se s dcerou odloučily?

Maminka Simony zároveň popřela spekulace ohledně toho, co před lety stálo za jejich odloučením. „Rozhodně to není tak, že bychom se odloučily kvůli Ivanu Trojanovi, protože se rozešli. To je velká hloupost. S Ivanem mám dodnes velmi dobré vztahy,“ odmítá maminka Simona Postlerové. Popřela, že by spor vznikl kvůli tomu, že herečka odmítla dát svého autistického syna do ústavu: „Prosím vás, copak jsem blázen? To jsou všechno blbosti!“

Co se však doopravdy mezi Janou a Simonou Postlerovými stalo, že spolu roky nepromluvily, maminka nakonec odmítla prozradit. „Co se mezi námi s dcerou stalo, nebo ne, to si s dovolením opravdu nechám jen pro sebe,“ uzavřela matka, která bez ohledu na vztah, jež spolu nyní měly, stále oplakává ztrátu svého potomka.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.