Seriály a filmy

14. října 2024 10:34

Petra Jaroševská

Výstřední Vladimír bydlí s figurínou a má vanu v kuchyni. Soupeřky děsí hadem

Hadi - Prostřeno! S29 (136)

V pondělí pohostí soupeře z Ústeckého kraje výstřední soutěžící Vladimír. Ten má plný obývák zbraní a chová jako mazlíčky užovky. Jeho bydlení je také kuriózní. Neuvěříte, kde má koupelnu.

Třiačtyřicetiletý Vladimír pozve soupeře do bytu, kde žije pátým rokem. Má dvě děti, které bydlí u matky, on se tak může věnovat svým koníčkům. Vladimír miluje válečnou tematiku. Odpovídá tomu jeho tetování i vybavení bytu. Modely tanků, spousta zbraní na stěnách a figurína oblečená v policejní uniformě soupeře docela vyděsí. Pro hosty připraví chlapské menu plné umělých dochucovadel všeho druhu. Soutěžící ochutnají plněné tortilly s kuřecím masem, gulášovou polévku, vepřovou kotletu na kořenové zelenině a nepečený dezert. Recepty najdete v aplikaci Prima Zone.

Menu podle soutěžících vypadá dobře. Eliška nemusí kořenovou zeleninu, Marie vnitřnosti. S hosty se Vladimír potká venku před domem a pochvaluje si, že přišlo více žen, než očekával. Zavede je pak do pokoje plného zbraní. Na zdech visí airsoftové pušky, vystavené jsou i pravé historické kousky. Figurínu v pokoji Vláďa představí jako Johnnyho, který ho prý hlídá, aby nebyl sám. Nejprve se soutěžící budou na hostitele koukat podezřívavě, pak ale usoudí, že jsou v bezpečí. Před jídlem půjdou šmejdit.

Vladimír něco pokazil a dezert se nedá nakrájet:

Kdo se bojí hadů víc?

Při šmejdění pochopitelně dojde na prohlídku Vláďova střeleckého arzenálu. Marie si myslí, že hostitel nebude špatný člověk, jen má rád zbraně. Všechny zaujmou hadi v teráriu. Marie se ráda podívá, jinak se ale hadů bojí. Podobně to má i Lucie. Eliška je zase na podobné mazlíčky zvyklá, protože hady choval její dědeček.

Čtěte také: Mávání hadem a provokace kvůli exekuci. Soutěžící v Prostřeno! si nic nedarují

Po předkrmu Roman uvažuje, proč se Vladimír do Prostřeno! přihlásil. Jeho výkon v kuchyni nepovažuje za nijak oslnivý. A myslí si to zřejmě i ostatní. Všechny pokrmy hosté jen ochutnají a Vladimír odnáší plné talíře. Dezert se mu vyloženě nepovede. Řídký pudink se sušenkami přinese rovnou v pekáči, protože ho nelze jinak servírovat.

Nelze se nezeptat na Vladimírovy mazlíčky. Ten je ochotně ukáže. „Vyndám toho většího, ten se líp drží, abyste viděli, jak se hadi pohybují. Je opravdu mazlivý,“ vytahuje užovky z terária. V tom začne Lucie hystericky křičet a utíkat od stolu. Vladimírovi nedochází, že by mohl mít z jeho miláčků někdo strach. Vyloženě mává hady dámám nad hlavou a nechá je po sobě lézt. „Já jsem se taky bála, ale Lucka asi víc,“ směje se Marie. Sledujte všechny epizody týdne už v pondělí na prima+ a buďte před ostatními napřed.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 15. 10. 2024

Dnešní den může být vyplněn vyřizováním spousty záležitostí na poslední chvíli. Můžete být vyzváni, abyste rozhodli spor mezi kolegy, příbuznými nebo sousedy. V závislosti na povaze hádky se vám možná podaří zprostředkovat dočasné příměří, ale nebuďte na sebe příliš přísní, pokud i přes vaši snahu nedojde k uvolnění nálady. Snažte se upřednostnit odpočinek.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.