Celebrity

20. června 2023 16:00

Eliška Reiglová

Roman Šebrle má novou partnerku. Krásná cukrářka je už minulostí

Roman Šebrle v 7 pádech Honzy Dědka

Moderátor a olympijský vítěz Roman Šebrle (48) si v minulosti prošel vztahovými peripetiemi, které byly nějakou dobu středem zájmu také u české veřejnosti. Nyní prozradil, že se ustálil po boku nové ženy, s níž je spokojený.

Roman Šebrle se narodil v listopadu roku 1974 v Lanškrouně. Právě tam už v dětství začal se sportem, s atletikou jako takovou pak začal v roce 1990. V roce 2004 se pak stal olympijským vítězem v desetiboji a o deset let později také moderátorem FTV Prima. Stejně jako sport, i práce před kamerou vyžaduje trénink a snahu.

Artikulační lenost

Za jeho neskutečné výkony na olympijských i jiných hrách ho národ nepřestane obdivovat. Coby moderátor si obdiv diváků získával postupně a dřel na sobě podobně jako před lety na oválech. „Když jsem začínal moderovat, zjistil jsem, že mám artikulační lenost. To mi řekl jeden fanoušek a měl docela pravdu. Našel jsem nějaká cvičení na internetu a podle toho se rozcvičuji,“ prozradil Roman Šebrle.

Komplikované vztahy

Zatímco profesně se Roman Šebrle dávno stabilizoval, v partnerských vztazích, zdá se, stabilitu naopak opět hledá. Moderátorovi Honzovi Dědkovi přiznal další rozchod. To když Dědek narazil na Šebrleho lásku ke všemu sladkému a profesi cukrářky domnělé partnerky. Jenže krásná cukrářka je už dávno ze hry.

„Ne ne, to je historie,“ opravil Dědka Šebrle a jedním dechem přiznal, že po jeho boku je spokojená už jiná dáma. Na nezájem žen si Roman Šebrle skutečně nemůže stěžovat. Kdo by se koneckonců divil, ani po ukončení sportovní kariéry na pohyb nezanevřel a vypadá skvěle.

Vysportovaná figura

Jeho figuru mu mohou závidět i dvacetiletí. On sám si myslí, že mladé lidi by měli rodiče ke sportu vést za všech okolností. „Děti nemusí sportovat, ale mají to dané. Sport vede člověka k režimu, získají přátele, každé dítě bych k tomu sportu vedl, i kdyby nechtělo,“ přiznal Šebrle.

Šebrle se nebojí svou postavu ukázat ani na odvážných fotkách. „Člověk nadělá spoustu blbostí. Za celou moji kariéru najdete jednu jedinou, dobře dvě nahatý fotky. Jedna byla ta nahá v horách (to bylo na IG na Valentýna s přáním pro ženy – pozn. red.),“ zasmál se.

„Opravdu nahý jsem se nechal vyfotit jenom jednou za svoji kariéru, pro fotografa Roberta Vana, kdy měla vzniknout taková série našich nejlepších sportovců. Byly to decentní fotky. Tam jsem v nějaké póze na takové kostce. Další fotky? Zeptám se na Primě, máme nového ředitele, jestli to nechce razit tímto směrem,“ zavtipkoval Šebrle.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.