Celebrity

16. listopadu 2023 10:44

Šarlota Chmelařová

Tajil Will Smith orientaci? Asistent popsal, jak si to herec rozdával s kolegou z branže

Oblíbený americký herec Will Smith už v minulosti několikrát čelil nařčení z homosexuality. Teď se spekulace objevily znovu. Šokující rozhovor, ve kterém hovoří jeho bývalý přítel a asistent, nyní zaplavil internet.

Will Smith (55) měl mít sex se svým hereckým kolegou Duanem Martinem z populárního seriálu Fresh Prince. Ten se na televizních obrazovkách objevoval zejména v devadesátých letech. Hvězda filmu Muži v černém však toto tvrzení rezolutně odmítá. Smith ho označil za „naprosto nepravdivý“. Dokonce prý za takovou pomluvu zvažuje právní kroky.

Mohlo by vás zajímat: Manželka Willa Smitha promluvila. Se slavným hercem žijí odděleně déle, než kdokoli čekal

Šokující tvrzení spatřilo světlo světa v úterý. Přistihnout je měl Brother Bilaal, který je podle svých slov Willův bývalý přítel a také asistent. O události se rozpovídal v rozhovoru s Tashou K. Video v době psaní článku na Youtube nasbíralo přes 148 tisíc zhlédnutí.

Načapal je spolu v šatně

V poměrně otevřeném interview prozrazuje, že dřív pracoval jako Smithův osobní asistent a během natáčení seriálu ho hledal. Po několika marných pokusech se vydal do místnosti, která patřila jeho kolegovi. „Otevřel jsem dveře do Duanovy šatny a viděl jsem, jak spolu ti dva mají anální sex. Byl tam gauč a Will o něj byl opřený a Duane tam stál a dával mu co pro to. Byla to hotová vražda,“ cituje jeho slova web Daily Mail.

S manželkou žije odděleně už sedm let

Will Smith a jeho manželka Jada Pinkett Smith dlouhou dobu tvrdili, že žijí v otevřeném manželství. Dvojice spolu má dvě děti – syna a dceru. Will má ještě jednoho syna z předchozího manželství. Jada Pinkett Smith však minulý měsíc prohlásila, že jejich manželství se otřáslo v základech už před sedmi lety a od té doby žijí prakticky odděleně.

Čtěte také: Šok i zlomené srdce. Will Smith reagoval na překvapivou knihu manželky, s níž žije v odloučení

Odhalení přišlo v rozhovoru pro NBC NEWS. „Myslím, že v roce 2016 už jsme byli unavení tím snažením,“ řekla Jada Pinkett Smith americké novinářce jménem Hoda Kotba. „Myslím, že jsme oba dva uvízli v naší fantazii toho, jakým člověkem by měl být ten druhý. Dala jsem slib, že u nás nikdy nebude důvod k rozvodu a že ať se děje cokoliv, budeme na tom pracovat. A já jsem zkrátka nebyla schopná ten slib porušit,“ prohlásila hercova manželka v říjnu tohoto roku.

Will Smith v traileru hry Undawn

Sdílejte článek
Štítky gay celebrity Jada Pinkett Smith herec manželství rozvod Will Smith otevřené manželství homosexualita

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.