Celebrity

16. září 2022 14:50

Anna Fedorov

Jakub Kohák udělal ze svého zadrhávání přednost. Je to sexy, svěřil se

Nenechte si ujít Jakuba Koháka v pořadu Povídej na CNN Prima NEWS

Režisér a herec Jakub Kohák (47) se rozpovídal o svém handicapu a o tom, jak se s ním dokázal vypořádat. Pomohla mu prý slova slavného amerického herce Arnolda Schwarzeneggera. „Svůj neduh jsem překonal a udělal ze zadrhávání výhodu,“ přiznal herec.

S vadou řeči se 49letý Jakub Kohák potýká už od dětství. „Jako malý jsem s tím neuměl pracovat a občas mě zamrzelo, když se mi někdo posmíval,“ svěřil se umělec moderátorce Radce Červinkové v pořadu Povídej na CNN Prima NEWS.

Proč má tento neduh, prý vůbec netuší. „Moje máma to vyhodnotila tak, že se mi to v hlavě v dětství trochu pomotalo. Narodil jsem se totiž jako levák. V době, kdy jsem byl malý, se ale leváctví považovalo za chybu, takže jsem se musel přeučovat. Levákům prý pracuje více pravá hemisféra a pravákům naopak. Mně se to v hlavě celé přehodilo a pak se přišlo na to, že zadrhávání mám z toho,“ popsal matčiny domněnky Kohák.

Kohák se inspiroval slovy Schwarzeneggera

Časem se ale s touto nedokonalostí naučil pracovat. „Výborně to říkal Arnold Schwarzenegger: ‚Udělej ze svého handicapu přednost.‘ Začal jsem hrát a moderovat, stal se ze mě koktající moderátor. Svůj neduh jsem překonal a udělal ze zadrhávání výhodu. Díky tomu jsem ukázal lidem, že i když se zdá, že to nejde, jde to. Mám radost z toho, že zadrhávám. Je to sexy,“ uvedl herec.

Teď se prý u něj zadrhávání objevuje jen v určitých chvílích. „Když jedu dva až tři dny v kuse a jsem unavený. Když ale únavu nepociťuju, jedu jako kulomet,“ řekl s úsměvem Kohák, který je známý také jako režisér.

Svou vadu řeči pak zúročil i v komediálním filmu Instalatér z Tuchlovic, ve kterém si zahrál hlavní roli po boku herečky Evy Holubové. Celý rozhovor sledujte v sobotu 17. září v pořadu Povídej od 21:30 na CNN Prima NEWS.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.