Celebrity

16. září 2022 14:50

Anna Fedorov

Jakub Kohák udělal ze svého zadrhávání přednost. Je to sexy, svěřil se

Nenechte si ujít Jakuba Koháka v pořadu Povídej na CNN Prima NEWS

Režisér a herec Jakub Kohák (47) se rozpovídal o svém handicapu a o tom, jak se s ním dokázal vypořádat. Pomohla mu prý slova slavného amerického herce Arnolda Schwarzeneggera. „Svůj neduh jsem překonal a udělal ze zadrhávání výhodu,“ přiznal herec.

S vadou řeči se 49letý Jakub Kohák potýká už od dětství. „Jako malý jsem s tím neuměl pracovat a občas mě zamrzelo, když se mi někdo posmíval,“ svěřil se umělec moderátorce Radce Červinkové v pořadu Povídej na CNN Prima NEWS.

Proč má tento neduh, prý vůbec netuší. „Moje máma to vyhodnotila tak, že se mi to v hlavě v dětství trochu pomotalo. Narodil jsem se totiž jako levák. V době, kdy jsem byl malý, se ale leváctví považovalo za chybu, takže jsem se musel přeučovat. Levákům prý pracuje více pravá hemisféra a pravákům naopak. Mně se to v hlavě celé přehodilo a pak se přišlo na to, že zadrhávání mám z toho,“ popsal matčiny domněnky Kohák.

Kohák se inspiroval slovy Schwarzeneggera

Časem se ale s touto nedokonalostí naučil pracovat. „Výborně to říkal Arnold Schwarzenegger: ‚Udělej ze svého handicapu přednost.‘ Začal jsem hrát a moderovat, stal se ze mě koktající moderátor. Svůj neduh jsem překonal a udělal ze zadrhávání výhodu. Díky tomu jsem ukázal lidem, že i když se zdá, že to nejde, jde to. Mám radost z toho, že zadrhávám. Je to sexy,“ uvedl herec.

Teď se prý u něj zadrhávání objevuje jen v určitých chvílích. „Když jedu dva až tři dny v kuse a jsem unavený. Když ale únavu nepociťuju, jedu jako kulomet,“ řekl s úsměvem Kohák, který je známý také jako režisér.

Svou vadu řeči pak zúročil i v komediálním filmu Instalatér z Tuchlovic, ve kterém si zahrál hlavní roli po boku herečky Evy Holubové. Celý rozhovor sledujte v sobotu 17. září v pořadu Povídej od 21:30 na CNN Prima NEWS.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.