Zendaya a Tom Holland si měli koupit společný dům. Jak se vyvíjel jejich vztah?

Seznámili se při natáčení filmu Spiderman: Bez domova v roce 2016 a ihned mezi nimi bylo cítit jiskření. Z dobrých přátel se postupně stali milenci, kteří se spolu snaží trávit každou volnou minutu. Ačkoliv to ani jeden veřejně nepotvrdil, jejich fanoušci ví své. Podívejte se, jak šel čas s touto tajuplnou dvojicí, jejichž láskyplná gesta však mluví samy za sebe.

Trávili spolu hodně času během natáčení a zdá se, že si sedli více než dost. Americká herečka Zendaya a britský herec Tom Holland jsou jedním z těch párů, které na první pohled působí naprosto idylicky, a to nejenom na filmovém plátně. V roce 2016 sdílela Zendaya na svém Instagramu společnou fotku, kde spolu s novým představitelem Spidermana pózuje pro časopis The Hollywood Reporter. „Uprostřed všeho toho chaosu a smutku… se mi dnes stala jedna dobrá věc,“ napsala k příspěvku.

Tom Holland poskytoval v červenci téhož roku rozhovor pro magazín People a slovo „přátelé“ použil ve spojitosti se svou hereckou kolegyní víc než dost. „Jsme jako nejlepší přátelé. Ona je tak skvělá a úžasná. Jsem moc rád, že mám přítelkyni jako je ona,“ sdělil tehdy v rozhovoru.

Následně se podle některých zdrojů měla dvojice vydat na společnou dovolenou. Svůj vztah se údajně snažili držet pod pokličkou, přesto hledali jakoukoliv příležitost, jak spolu trávit čas. Veškeré spekulace však nadále popírali. Zendaya k tomu dokonce sdílela humorný post na Twitteru. „Počkat, počkat…Můj nejoblíbenější (vtip) je, že jsme spolu na dovolené. Na dovolené jsem nebyla roky!“ napsala.

Následně v rozhovoru pro Variety znovu zopakovala, že jsou pouze přátelé. Na konci roku 2017 se však Tom podle Page Six měl potkat s jejími rodiči, které prý velmi okouzlil. Následující rok pak filmový superhrdina na svém Instagramu sdílel fotku Zendayi, ke které napsal, že je to královna.

V únoru 2020 ale Tom začal randit s herečkou jménem Nadia Parks. Zendaya se naproti tomu v září téhož roku rozešla se svým tehdejším partnerem Jacobem Elordim. Toho paparazzi nachytali, jak večeří se svou aktuální přítelkyní Kaiou Gerber 1. září, přesně ve stejný den, kdy Zendaya slaví narozeniny…

Provalení utajovaného románku?

První přímý důkaz o jejich románku se fotografům podařilo získat na začátku července v roce 2021, kdy se spolu dvojice muchlovala v autě. „Je to docela jedinečné, jak jsme spolu vyrostli,“ řekla později herečka v rozhovoru pro E! News. Dvojice se poznala, když jim bylo oběma devatenáct let.

Když slavila hlavní představitelka seriálu Euforie pětadvacáté narozeniny, Tom Holland jí na svém Instagramu poslal sladké přání. „Moje MJ, přeju ti ty nejkrásnější narozeniny. Zavolej mi, až budeš vzhůru XXX,“ napsal k fotce, na které se k sobě dvojice láskyplně tiskne.

V říjnu 2021 se Zendaya účastnila rozhovoru se svým hereckým kolegou a kamarádem z filmu Duna, Timothéem Chalametem. Oba dva měli odpovídat na otázky za toho druhého. Když dostal Timothée otázku, pro koho má Zendaya ve světe celebrit slabost, hned odpověděl: „To je jednoduché, Tom Holland!“ A herečka se na to konto pouze potutelně usmála. Její reakce tak vydala za tisíc slov…

Dům? Jsem zvědavý, kdy dostanu klíče, vtipkoval Tom

V listopadu minulého roku se pár poprvé otevřeně vyjádřil k uniklým fotografiím, které potvrzovaly jejich vztah. „Jednou z nevýhod naší slávy je, že soukromí už nemáme ve skutečnosti pod kontrolou. A okamžik, o kterém si myslíte, že je mezi dvěma lidmi, kteří se velmi milují, je nyní okamžikem, který sdílíme s celým světem," sdělil své pocity Tom v rozhovoru pro GQ. Tohle byl moment, kdy Holland nepřímo potvrdil, jak hluboké city k herečce chová.

V únoru letošního roku pak deník Mirror přinesl informaci o tom, že si dvojice měla koupit svůj první společný dům v Anglii. „Jsou velice zamilovaní a chtěli, aby byl jejich první dům v Londýně, kde Tom vyrůstal,“ řekl údajně médiu zdroj blízký hercům. Nicméně ani jeden ze slavné dvojice tuto informaci nepotvrdil. „Pořád mi volají lidé s tím, že jsem si koupil nový dům v Londýně. Tohle absolutně není pravda!“ řekl později v rozhovoru. „Nekoupil jsem si žádný nový dům,“ pokračoval a sdělil, že většinou reaguje: „Wow, jaké překvápko, jsem zvědavý, kdy dostanu klíče,“ zavtipkoval herec.

Pár měl poté nabitý program nejrůznějšími akcemi a trávil čas odděleně. Zendaya byla v rámci kampaně pro značku Valentino v Itálii a Tom trávil čas na tiskovém turné k jeho novému filmu v New Yorku. Svou lásku měl ale překvapit romantickou večeří, když se za ní letecky vydal do Evropy. Italská restaurace pak sdílela fotku slavné dvojice s komentářem: „Děkujeme Tomovi, že opět zavítal do naší restaurace, aby překvapil Zendayu a přátelé.“ Fanoušci si ale všimli, že původní příspěvek žádnou informaci o přátelích neobsahoval a restaurace ho tedy pozměnila.

V březnu 2022 zase jiný fanoušek dvojici nachytal v bostonské kavárně. Při pohledu na rozesmátou herečku je jasně vidět, že je zamilovaná až po uši a štěstím bez sebe.

Sdílejte článek
Štítky Londýn Itálie Evropa Instagram rozhovor dům vztahy herec celebrity Spider-Man Zendaya Tom Holland Spiderman Valentino

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.