Celebrity

31. května 2024 12:29

Josef Šťastna

Zlatí hokejisté se předvedli ve společenském obleku. Zářili Gudas a Dostál

Prezident Petr Pavel (62) přijal na Pražském hradě mistry světa v hokeji. Čeští hokejisté se po zisku zlatých medailí představili ve společenském oděvu a je nutné uznat, že jim to velmi slušelo, i když mají za sebou několikadenní bouřlivé oslavy. Velkou pozornost poutali obránce Radko Gudas a spolehlivý gólman Lukáš Dostál.

V neděli gratuloval prezident Petr Pavel hokejistům k zisku zlatých medailí na mistrovství světa, ve čtvrtek zlatou medaili od „zlatých hochů“ obdržel sám. Nepověsili mu ji na krk, ale dostal ji pěkně úhledně zarámovanou.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Základní skupiny na příštím MS: Češi mají jít proti domácím, s Rusy pořadatelé nepočítají

Hokejisté se na návštěvu na Pražském hradě objevili v plné sestavě. Po smršti mohutných oslav už byli přeci jen trochu vyspalí a odpočatí. S medailemi na krku a mistrovským pohárem převzali od prezidenta Petra Pavla gratulace a poděkování za reprezentaci České republiky.

"Jsem rád, že jste přijali moje pozvání na Hrad, já vám tím aspoň můžu oplatit pozvání do šatny. Samotný fakt, že jste prošli kolečkem oslav až k dnešku, svědčí o tom, že jste určitě odolné osobnosti. Možná těch posledních pár dní bylo těžších než samotný šampionát," uvedl Petr Pavel.

Na oplátku mu hokejisté věnovali hokejku, reprezentační dres, rukavice a zarámovanou zlatou medaili. Což Petr Pavel, jako sportovec tělem i duší, s díky ocenil. Podívejte se do fotogalerie, jak to zlatým hochům slušelo.

Sdílejte článek
Štítky hokejista Česká republika David Pastrňák hokej sport Radko Gudas držitel zlaté medaile Lukáš Dostál

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 6. 2024

Berani, dnes pro vás může být obtížné udržovat pořádek a organizovanost. Vypadá to, jako byste se snažili uspořádat místnost plnou peří, kterou zmítají poryvy větru. Kupte si těžítko. Mezitím se možná budete chtít vzdát organizování peří a zabývat se jím jindy. Možná se cítíte příliš líní na to, abyste bojovali s větrem.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.