Znamení, která nejvíce ovlivní dnešní úplněk: Býci budou řešit vztahy, Lvi práci

První letošní úplněk ovlivní všechna znamení, ale na pět z nich bude mít vliv o něco intenzivnější. Která znamení pocítí silnější potřebu mít po boku partnera, kdo se bude prát s emocemi a kdo s napětím?

Přesný úplněk nastane dnes, tedy 25. ledna 2024 v 18 hodin a 53 minut. Bude pod nadvládou ohnivého, vášnivého a energického Lva. Podle starých indiánských tradic se tento úplněk nazývá vlčí, protože se k indiánským vesnicím za jasné noci stahovali vlci a hladově vyli.

Tento úplněk vám může pomoci uzavřít v životě věci, ale i vztahy, které už vám dlouhodobě nepřinášejí radost ani vám neslouží ku prospěchu. Můžete pocítit náhlou a intenzivní touhu začít si plnit dávno zapomenuté sny. S klidným srdcem se do toho vrhněte, není lepší čas než právě tento úplněk. Řiďte se při každé činnosti svým srdcem. A která znamení dnešní úplněk ovlivní nejvíc?

Rak

Raci jsou velmi citliví a emocionální, mají silnou potřebu mít úplnou rodinu, klidné zázemí a být milováni. Tento úplněk může zesílit jejich citové prožívání. Může to být čas, kdy se budou snažit najít rovnováhu mezi svými potřebami a potřebami druhých. Ale není zrovna nejvhodnější čas něco teď řešit, počkejte, až citlivé energie úplňku odezní.

Štír

Štíři jsou známí svou intenzitou a vášní a úplněk může tyto energie ještě zvýraznit. Lidé narození v tomto znamení mohou procházet hlubokými emocemi a hledat hlubší porozumění sebe samých. Dejte si však pozor na velká gesta, vyhněte se impulzivním rozhodnutím, kterých byste hned vzápětí litovali. Dejte si čas na rozmyšlenou, než do něčeho skočíte po hlavě.

Býk

Býci mohou pociťovat vliv úplňku především ve svých vztazích a materiálních záležitostech. Může to být skvělý čas pro přehodnocení priorit, zejména pokud jde o vaši finanční stabilitu. Avšak velmi dobře své kroky promyslete a nejednejte impulzivně, nemuselo by se vám to vyplatit.

Vodnář

Vodnáři mohou cítit silné napětí mezi svou touhou po nezávislosti a potřebou propojení s ostatními. Úplněk vám může pomoci pochopit a odhalit zcela nové perspektivy, což vám pomůže najít rovnováhu mezi svými individuálními cíli a potřebami vašich blízkých. Nezapomínejte na ně, mají pocit, že se jich straníte.

Lev

Velmi silně ovlivní tento úplněk také znamení Lva. Zatoužíte po osobním růstu a není to vůbec špatně. Věnujte se svým ambicím a buďte otevření novým příležitostem. Jen se snažte najít rovnováhu mezi pracovním a osobním životem, abyste pro samé budování kariéry nezanedbávali vaši rodinu.

Co pro nás chystá letošní rok podle kartářky Helen Stanku?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.