Znamení, která neudrží tajemství: Blíženci jsou moc ukecaní, Lvi chtějí pozornost

Někteří lidé by se dali přirovnat k prasknutému hrnečku. Ničeho si nevšimnete, nalijete do něj kávu, ale ta z něj vyteče všude okolo. A u těchto lidí je to stejné s tajemstvími. Svěříte se jim, čekáte, že je udrží, ale realita vás pak nemile překvapí. Jaká čtyři znamení zvěrokruhu mají takovéto chování jednoduše v povaze?

Blíženci

Jakožto takzvaní sociální motýli jsou Blíženci proslulí svými komunikačními schopnostmi. Jejich láska k mluvení u nich ovšem často, a je potřeba upozornit, že neúmyslně, vede k odhalování tajemství. Včetně těch, která nejsou jejich. Zkrátka rádi hledají slova, kterými by lidem ve svém okolí řekli, co všechno ví.

Lev

Lidé narození ve znamení Lva bývají rádi středem pozornosti. To ale bohužel také znamená, že aby byly pohledy upřené na ně, jsou schopni začít prozrazovat všemožné pikantnosti. A to i ty, o něž je někdo požádal, aby se s nikým nedělili. To koneckonců možná také trochu vysvětluje, proč se jejich život neobejde bez dramat.

Střelec

Až notoricky známí pro svou upřímnost jsou Střelci. Tato jejich vlastnost je pro někoho jako čerstvý vánek, ale nedá se jí upřít ani negativní stránka. Tlustá čára, která v hlavách ostatních často ukazuje hranici toho, co říct mohou či nikoliv, je v jejich mysli totiž poněkud rozmazaná. Proto, aniž by si to uvědomovali, mnohdy prozradí i to, co nemají.

Vodnář

Jsou to rebelové zvěrokruhu, kteří si hluboce váží svobody a nezávislosti. To u Vodnářů ale bohužel mnohdy vede ke sdílení informací, které ostatní považují za tajné. Koncept tajemství jednoduše není úplně v souladu s jejich svobodomyslností a myslí si, že co ví, to mají také právo prozradit.

Rok 2024 podle slavné kartářky Helen Stanku:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.