Celebrity

19. května 2024 06:30

redakce Prima Ženy

Bratr Moniky Absolonové Marek se bude ženit. S otcem už léta nemluví

Známí známých: Bratr Moniky Absolonové Marek Absolon

Marek Absolon má rád rychlá auta, bojové sporty a psy. Má partnerku, se kterou se brzy chtějí vzít. A také je bratrem slavné české zpěvačky Moniky Absolonové. Jak vzpomíná na své dětství a jaké má teď plány?

Jak prozradil moderátorce Báře Kirchnerové v podcastu Známí známých, vášeň k rychlým autům má v sobě už od mládí. „Od raného mládí jsem se okolo těch aut nějakým způsobem pohyboval a fascinovaly mě,“ říká Marek Absolon, který v automobilovém průmyslu našel i své profesní uplatnění, kdy milovaná auta zkombinoval s obchodováním a prodává BMW.

Kromě aut má ale další velký koníček, a tím jsou bojové sporty, nově například thajský box. „Mě vždycky nějakým způsobem ty bojové sporty bavily, imponovaly mi. Tak jsem si řekl ‚pojďme to začít dělat‘, jako s přítelkyní, ne, že bychom se nějak prali doma,“ vysvětlil v rozhovoru, který si můžete pustit v úvodu článku. Mimo jiné v něm blíže popsal nejen svou práci, ale promluvil právě i o své úrovni v bojových sportech a jakou roli v tomto koníčku hraje jeho partnerka.

Přečtěte si také: Adela Vinczeová se pochlubila adoptovaným synem. Moderátorka na rodinu čekala dlouho

Co Marek Absolon prozradil o vyrůstání se slavnou sestrou?

Marek je o 11 let mladší než jeho sestra Monika, která začala rozjíždět úspěšnou pěveckou kariéru už během jeho dětství. „Když jsem byl malý, nějak moc jsem to nevnímal. Asi nejvíc třeba na té základce, osmá nebo devátá třída… Bylo to asi fajn, byla tedy období, kdy jsme třeba byli v nějakém časopisu, nebyly tolik sociální sítě a lidi si o vás něco přečetli. Když jsme jeli třeba autobusem, lidi se na mě koukali nebo ukazovali… Ale jinak to bylo fajn. Nemůžu proti tomu říct nic masivně špatného,“ zavzpomínal.

Teď už si Marka Absolona se zpěvačkou Monikou na první pohled jen tak někdo nespojí. „Právě, že vůbec nespojí, no, což je asi fajn. Když se třeba takhle v práci představíte, tak se lidi pak zeptají třeba na konci té schůzky, jestli je to ségra,“ popsal a také nezapomněl dodat, že je na sestru po celý svůj život hrdý.

Zpočátku ji vozil i na vystoupení a dělal jí vlastně něco jako bodyguarda. „Byl jsem spíš jako ‚podržtaška‘ pro všechno. Vzal jsem ji na vystoupení, chodil se základnami, protože ségra nezpívá na playback, ale zpívá každé vystoupení naživo. Tam jsem byl celou dobu a nějak jsem tam hlídal,“ zavzpomínal. V rozhovoru také prozradil, jestli musel někdy výrazně zakročit, aby Monice někdo třeba neublížil.

Se svým otcem Monika a Marek nemluví

Monika Absolonová se veřejně několikrát zmínila o vztahu s otcem, který byl nějakým způsobem narušený. Jak to má její bratr Marek? „Na dětství s rodinou jako takové vzpomínám hezky, ale se svým otcem se nebavím asi od mých 21 let. A tím bych to asi uzavřel,“ řekl.

Roli hlavy rodiny však nikdy převzít nemusel. „Hlava rodiny vždycky byla naše maminka. Ale spíš jsem musel vzít svůj život pevně do svých rukou. A z toho, jak to říct, ‚lenivého flinka‘ jsem musel začít fungovat a myslím si, jak se říká, že všechno zlé je pro něco dobré, takže v tomhle mi to naopak pomohlo,“ uvědomuje si Marek Absolon.

Rekonstrukce domu a svatba

S maminkou i sestrou díky hezkému vztahu ještě donedávna bydleli pod jednou střechou. Teď si ale s přítelkyní zrekonstruovali dům po rodičích, s čímž jim hodně pomohl i Markův kamarád, kterému prostřednictvím rozhovoru za pomoc poděkoval. „Trvalo to jenom půl roku a byla to opravdu velká rekonstrukce. Vlastně zůstaly obvodové zdi, nějaké příčky v interiérech a střecha, ale vlastně se kompletně předělávaly podlahy, topení, dělala se instalace, elektrika, všechno…“ popsal.

Mohlo by vás zajímat: Herec Oldřich Kaiser se oženil v tichosti. Nadi Konvalinkové posílá každý den květinu

Teď je tedy na řadě svatba, protože svou přítelkyni Marek Absolon nedávno požádal o ruku. Jak probíhá plánování jejich velkého dne? „Doufám, že já tolik plánovat nebudu, protože tyto věci mi nic moc neříkají, takže plánuje spíš přítelkyně, tedy budoucí paní Absolonová,“ vysvětlil a dodal: „Na rovinu, už se těším, až to bude. Bude to za mnou a budeme si užívat toho společného života.“

Prozradil také, že svatba by měla být ještě letos, přestože partnerku požádal o ruku prakticky před chvílí během jejich dovolené v Thajsku. „Jo, bude to letos, protože nechceme do roka a do dne, ale chceme to všechno zvládnout ještě letos,“ dodal nedočkavě.

Pusťte si celý rozhovor s Markem Absolonem v podcastu Známí známých na začátku článku.

Sdílejte článek
Štítky rodina rozhovor svatba Monika Absolonová bojový sport dětství Známí známých Marek Absolon

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.