Zpěvačka Britney Spears je těhotná. Fanouškům poslala jasný vzkaz

Někdejší americká princezna popu Britney Spears oznámila na sociální síti radostnou novinu. Se snoubencem Samem Asgharim se dočkají svého vůbec prvního společného potomka. Z předchozího vztahu má zpěvačka už dvě děti.

Americká zpěvačka Britney Spears se na svém instagramovém profilu fanouškům pochlubila krásnou zprávou. Se svým o dvanáct let mladším snoubencem, hercem a modelem Samem Asgharim, čeká prvního společného potomka. O miminku dvojice mluvila od loňských Vánoc, přičemž zpěvačka má už dva syny Seana Prestona a Jasydena Jamese s předchozím partnerem Kevinem Federlinem.

Radostnou novinku zveřejnila prostřednictvím fotografie s růžovými karafiáty a popiskem, v němž přiznala, že jí vyšel pozitivní těhotenský test, který si udělala na žádost „manžela“, jak současného snoubence s radostí nazývá. „Budu mít dítě,“ napsala nadšená Britney Spears. „Zřejmě nebudu tolik chodit na veřejnost, aby si mě ‚papoušci‘ nefotili za peníze, jak to bohužel dělali,“ s nelibostí zavzpomínala na negativní zkušenosti s bulvárními fotografy, když byla naposledy těhotná.

„Je to těžké, protože když jsem byla těhotná, měla jsem perinatální depresi. Musím říct, že je to naprosto hrozné, tehdy o tom ženy nemluvily,“ podotkla s tím, že dnes je to jiné. „Tentokrát budu cvičit jógu každý den! Rozdávat spoustu radosti a lásky,“ prohlásila šťastně zpěvačka s tím, že si chce toto období se snoubencem náležitě užít. Zároveň musí být mnohem opatrnější než před 15 lety, kdy čekala druhého potomka. Jak můžete vidět v následujícím videu, v prosinci loňského roku oslavila 40. narozeniny, což je věk, ve kterém už těhotenství může být rizikové.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.