Celebrity

12. července 2023 17:20

Tomáš Durčák

Zpěvačka Veronika Stýblová řeší synovo zdraví. Od narození má srostlé prsty

TOP STAR magazín 2019 (17): Veronika Stýblová - sexy focení

Veronika Stýblová (28), která se proslavila jakožto frontmanka skupiny Verona, by měla být šťastnou mámou dvouletého syna Sebastiana. Místo toho však musí řešit jeho vrozenou vadu, kvůli níž jej nyní čeká operace. V minulosti musela pro změnu řešit vlastní gynekologické komplikace.

Cestu ke slávě a showbyznysu Veronice Stýblové před deseti lety otevřela účast ve finále pěvecké soutěže. V roce 2018 si jí pak místo Markéty Jakšlové, která se rozhodla odejít, jako zpěvačku vybrala známá kapela Verona. Zatímco její pěvecké kariéře rozhodně úspěch nechybí, v osobním životě – zejména z pohledu zdraví – Stýblová dlouhodobě řeší komplikace.

Ty první se týkaly přímo jí, dle jejích slov jí totiž hrozila rakovina děložního čípku. Děsila se nejen chirurgického zákroku, ale i možné neplodnosti, která s touto chorobou přichází. Když proto otěhotněla, byla štěstím bez sebe a považovala to za malý zázrak. Byť si přála mít holčičku, syn Sebastian se pro ni rychle stal středem celého vesmíru.

„Už jsem se tak přeorientovala na chlapečka, že bych neměnila,“ napsala fanouškům zpěvačka, která je již pět let šťastně vdaná. A i když je její civilní příjmení od svatby Slatinská, stále si zejména v rámci kariéry ponechává své rodné jméno Stýblová. Letmý pohled na její sociální sítě ukazuje, jak moc svého dvouletého syna miluje. I proto ji nepochybně trápí, že ho nyní čeká operace s cílem odstranit jeho vrozenou vadu.

Čtěte také: Mladí rodiče trpí genetickou vadou. Teď se snaží udělat lepší život nemocné dceři

„Séba se narodil se srostlými dvěma prstíky na obou ručičkách a nožičkách,“ vysvětlila Stýblová a naznačila, že její syn pravděpodobně trpí vrozenou vadou známou jako syndaktylie neboli srostlé prsty. Ta zpravidla nepředstavuje výrazné funkční omezení a patří tak mezi estetické záležitosti. Oddělení prstů spojených kostmi může být provázené určitými riziky. Naopak srůsty kůže a spodních měkkých tkání je obvykle možné oddělit pomocí zákroků plastické chirurgie.

„Na kráse mu to neubere a dnešní medicína umí zázraky. Operace nás čeká už letos na podzim,“ doplnila zpěvačka, která před fanoušky své soukromí zpravidla nikterak netají. Společně s rodinou nyní nabírá energii a relaxuje na severu Itálie, kde s manželem před pár dny oslavili pětileté výročí svatby.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.