Celebrity

27. února 2024 10:20

Marie Makovská

Zpěvák Petr Kolář přiznal, že je znovu zadaný. Jak to dopadne, ukáže čas a život, říká

Petr Kolář přiznal nový vztah

Petr Kolář chystá své první akustické album, jehož součástí bude už známá stálice v jeho repertoáru – píseň Když láska krouží. A právě o lásce zpěvák promluvil v rozhovoru pro pořad Showtime a řekl, že má novou známost.

Nové akustické album Petra Koláře by mělo vyjít už v březnu. Navazuje na koncerty v kostelech, které, jak zpěvák řekl, ne všichni stihli. Proto by chtěl i ostatním posluchačům tento zážitek zprostředkovat.

„My tady právě nahráváme to, co jsme se snažili dělat v těch kostelech, snažíme se to dostat na desku. Tohle je takové komorní, přesně tak, jak jsme to dělali v těch kostelech. A subjektivní pohled z mé strany je, že se mi to líbí,“ řekl v rozhovoru pro pořad Showtime, který si můžete pustit v úvodu článku.

Přečtěte si také: Zpěvák Petr Kolář se živil jako hospodský i truhlář. Za kariéru vděčí Karlu Svobodovi

Když láska krouží

Součástí alba bude také píseň o lásce, kterou sám složil. „Myslím, že tam je čtyřicet let mého života, v té písni,“ uvedl zpěvák a na dotaz, zda při jejím psaní myslel na někoho konkrétního, se od srdce a nahlas zasmál. „Myslel jsem konkrétně na svůj život a ten byl zatím pestrý. Ne, myslím, že láska provází každého z nás a každý z nás ji potřebuje v jakékoliv podobě,“ dodal.

Asi rok a půl byl zpěvák sám a pravidelně dostával dotazy na svůj soukromý život. S exmanželkou, tanečnicí a choreografkou Zuzanou Krištofovou, mu vztah nevyšel, mají spolu ovšem dva syny, Pavla a Honzu. Rozpadl se i jeho desetiletý vztah s přítelkyní Lenkou Chlupáčovou. „Rozešli jsme se v dobrém, občas se to tak děje,“ řekla tehdy Chlupáčová webu Super.cz. Nyní je ale Petr Kolář znovu zadaný, jak prozradil v magazínu Showtime: „Nejsem sám, mám známost, a jak to dopadne, ukáže čas a život.“

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.