Celebrity

27. února 2024 10:20

Marie Makovská

Zpěvák Petr Kolář přiznal, že je znovu zadaný. Jak to dopadne, ukáže čas a život, říká

Petr Kolář přiznal nový vztah

Petr Kolář chystá své první akustické album, jehož součástí bude už známá stálice v jeho repertoáru – píseň Když láska krouží. A právě o lásce zpěvák promluvil v rozhovoru pro pořad Showtime a řekl, že má novou známost.

Nové akustické album Petra Koláře by mělo vyjít už v březnu. Navazuje na koncerty v kostelech, které, jak zpěvák řekl, ne všichni stihli. Proto by chtěl i ostatním posluchačům tento zážitek zprostředkovat.

„My tady právě nahráváme to, co jsme se snažili dělat v těch kostelech, snažíme se to dostat na desku. Tohle je takové komorní, přesně tak, jak jsme to dělali v těch kostelech. A subjektivní pohled z mé strany je, že se mi to líbí,“ řekl v rozhovoru pro pořad Showtime, který si můžete pustit v úvodu článku.

Přečtěte si také: Zpěvák Petr Kolář se živil jako hospodský i truhlář. Za kariéru vděčí Karlu Svobodovi

Když láska krouží

Součástí alba bude také píseň o lásce, kterou sám složil. „Myslím, že tam je čtyřicet let mého života, v té písni,“ uvedl zpěvák a na dotaz, zda při jejím psaní myslel na někoho konkrétního, se od srdce a nahlas zasmál. „Myslel jsem konkrétně na svůj život a ten byl zatím pestrý. Ne, myslím, že láska provází každého z nás a každý z nás ji potřebuje v jakékoliv podobě,“ dodal.

Asi rok a půl byl zpěvák sám a pravidelně dostával dotazy na svůj soukromý život. S exmanželkou, tanečnicí a choreografkou Zuzanou Krištofovou, mu vztah nevyšel, mají spolu ovšem dva syny, Pavla a Honzu. Rozpadl se i jeho desetiletý vztah s přítelkyní Lenkou Chlupáčovou. „Rozešli jsme se v dobrém, občas se to tak děje,“ řekla tehdy Chlupáčová webu Super.cz. Nyní je ale Petr Kolář znovu zadaný, jak prozradil v magazínu Showtime: „Nejsem sám, mám známost, a jak to dopadne, ukáže čas a život.“

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.