Celebrity

8. října 2024 16:17

Vanesa Havlíková

Zpěvákovi Petrovi Kolářovi se rozpadl další vztah. Žiju teď sám, přiznal

Petr Kolář v talkshow 7 pádů Honzy Dědka

Petr Kolář (57) na konci února letošního roku přiznal, že je šťastně zadaný. Po pár měsících přijal pozvání do talkshow Honzy Dědka, kde prozradil, že jeho poměrně nový vztah je již minulostí. Zpěvák tak opět žije sám.

„Nejsem sám, mám známost, a jak to dopadne, ukáže čas a život,“ uvedl zpěvák před časem v rozhovoru pro Showtime. Nyní na dotaz moderátora Honzy Dědka, zda je stále někdo po jeho boku, odpověděl poněkud překvapivě.

Čtěte také: Zpěvák Petr Kolář přiznal, že je znovu zadaný. Jak to dopadne, ukáže čas a život, říká

Rozpad vztahu

„Žiju sám,“ přiznal. Po desetiletém manželství se zpěvačkou Zuzanou Krištofovou a stejně dlouhém vztahu s výrazně mladší biletářkou Lenkou Chlupáčovou a následném vztahu s bývalou manželkou slavného hokejisty Viktora Ujčíka se zdálo, že by mohl být Kolář opět šťastně zadaný, ani tentokrát mu vztah však nevydržel.

Zpěvák se narodil a dospěl v Českých Budějovicích, kde také založil svoji první rodinu. Tu ale brzy kvůli kariéře opustil, když se rozhodl s vidinou větších příležitostí přestěhovat do Plzně. „V listopadu 89 mě to nakoplo. V té době jsem byl ženatý. Asi to může znít sobecky. Tenkrát jsem své ženě říkal, že musím z Budějovic pryč, že chci dělat muziku. Říkal jsem jí, jestli by nešla se mnou. Ptala se, kde budeme bydlet a co budeme jíst. A já jsem nevěděl. A prostě jsem se sbalil a šel jsem sám do Plzně,“ zavzpomínal na jedno z klíčových životních rozhodnutí Petr Kolář.

Začátky v Plzni ale jednoduché nebyly. „V Plzni jsem byl tři roky. Na kšeft jsem dělal v rádiu jingly a reklamy. Šéfoval to tam Roman Holý a dohazoval mi tuhle brigádičku, abych měl na cigarety a na pivo. A byla tam taková slečna a ta mi řekla, že je v Praze doplňující konkurz na Draculu, protože premiéru měl hrát Dan Landa, ale zlomil si ruku. Jel jsem na ten konkurz, potkal jsem se tam s Danielem Hůlkou. Ten přijel z Ústí, já z Plzně. Oba jsme chtěli dělat Draculu. Zpíval jsem dobře, byl jsem připravený, ale ten ‚Kongresák‘ má obrovské jeviště. A já jsem nebyl vidět,“ řekl s pobavením muzikant v pořadu 7 pádů Honzy Dědka, který můžete sledovat každé úterý ve 21:40 na Primě.

Petr Kolář přiznal nový vztah teprve před pár měsíci:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 10. 2024

Ve vzduchu je spousta transformační energie, kterou byste měli využít. Možná jste příznivci diety, kterou zahájíte zítra. Když přijde zítřek a je tu obrovské jídlo v podobě pizzy, limonády a hranolků, najednou dieta opět začne zítra. Využijte silnou energii dnešního dne, abyste se tohoto návyku zbavili a provedli ve svém životě skutečnou změnu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.