Celebrity

27. září 2024 13:52

Vanesa Havlíková

Další rána pro Annu K.? Manželka Varteckého už nosí jeho příjmení a dělá mu manažerku

Oblíbená zpěvačka Anna K. aktuálně neprožívá ty nejhezčí chvíle. Její bývalý dlouholetý partner Tomáš Vartecký si dva měsíce po jejich rozchodu vzal svou novou přítelkyni Martinu. Ta se na sociálních sítích kromě nového příjmení nyní pochlubila tím, že zastává novou roli. Svému novomanželovi dělá manažerku.

Českou hudební branži začátkem srpna zasáhla zpráva o nečekaném rozchodu páru, který byl dlouhou dobu považován za jeden z těch nejstabilnějších. Po bezmála třiceti letech svůj vztah ukončili zpěvačka Anna K. a kytarista Tomáš Vartecký, který však již po dvou měsících od rozchodu  vstoupil s novou partnerkou do svazku manželského.

Čtěte také: Tomáš Vartecký se oženil. Hudebník si po krátké známosti vzal partnerku Martinu

Další rána pro Annu K.

Vztah Anny K. a Varteckého trval dlouhých 27 let. Ještě nedávno to vypadalo, že se populární zpěvačka dočká také vytoužené svatby, protože ji Vartecký požádal o ruku. Místo toho však oznámila překvapivý rozchod.

Krátce poté se hudebník již chlubil novou známostí. Tu si po krátké době také vzal. Martina nyní nosí Varteckého příjmení a navíc dostala novou klíčovou roli. Podle popisku na jejím instagramovém profilu je nově i jeho manažerkou.

Ještě donedávna dvojice pravidelně sdílela střípky ze svých osobních životů a své fanoušky informovala o každé drobnosti. Tomu je už ale nyní zřejmě také konec. Pár si nejspíš uvědomil, že intimních detailů je už příliš, a nově všechny soukromé příspěvky z Varteckého profilu zmizely a Martina svůj profil z veřejného změnila na soukromý.

Podívejte se na rozhovor s Annou K., ve kterém mluvila o zásnubách s Varteckým:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 10. 2024

Ve vzduchu je spousta transformační energie, kterou byste měli využít. Možná jste příznivci diety, kterou zahájíte zítra. Když přijde zítřek a je tu obrovské jídlo v podobě pizzy, limonády a hranolků, najednou dieta opět začne zítra. Využijte silnou energii dnešního dne, abyste se tohoto návyku zbavili a provedli ve svém životě skutečnou změnu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.