Celebrity

20. června 2024 16:40

David Laštovka

Zpěvák Petr Kolář prodal svůj luxusní dům. Požadovaných 30 milionů za něj nedostal

Petr Kolář přiznal nový vztah

Zpěvák Petr Kolář má za sebou turbulentní životní období. Po deseti letech se rozešel s partnerkou Lenkou, prodal svůj luxusní dům poblíž Prahy a odstěhoval se na venkov. Jak to má s láskou nyní?

V době pandemie covidu, kdy Petr Kolář jako zpěvák nemohl vystupovat, a tudíž ani vydělávat, přestal posílat alimenty na syny Petra a Jana. Původně se spekulovalo o tom, že kvůli neplacení výživného, když čelil exekucím, musel prodat svoji luxusní vilu v Praze-Uhříněvsi, kterou si nechal postavit v roce 2007. To však zpěvák v rozhovoru pro pořad Showtime na CNN Prima NEWS odmítl. „Do prodeje domu mě nikdo nenutil. Nemusím tento dům prodávat z těchto důvodů. Je to mé rozhodnutí a jsem rád, že to tak je. Chci změnit styl svého života,“ řekl Petr Kolář.

Jeho luxusní dům dlouho nechtěl nikdo koupit

Za stavbu o celkové ploše 863 metrů čtverečních požadoval částku 29 950 000 korun. Takové peníze ale žádný kupec nebyl ochotný zaplatit. Prodej se táhl rok a půl. Nakonec se zpěvákova vila prodala za 21,5 milionu korun.

Čtěte také: Richard Krajčo si pořídil bydlení v Dubaji. Emiráty se staly druhým domovem i pro jeho děti

Z Prahy se Petr Kolář přestěhoval na jih Čech, do svého rodného kraje, a nový domov si nemůže vynachválit. Vybral si místo, které je obklopeno krásnou přírodou, kopci a lesy. Často tam chodí na procházky a kochá se pohledem na krajinu. „Žiju krásně a žiju dobře. Mám rád klid. Byla to správná volba,“ sdělil v pořadu Showtime.

Manželství se rozpadlo po jeho nevěře

Na lásku měl zpěvák dlouho smůlu. Z prvního vážného vztahu má dnes už čtyřiatřicetiletou dceru, díky které se stal trojnásobným dědečkem. Manželství s o pět let mladší operetní a muzikálovou zpěvačkou, tanečnicí a choreografkou Zuzanou Krištofovou, s níž má zmiňované dva syny, trvalo deset let. Ukončila ho Kolářova nevěra s mladou dívkou. Manželka ho nevzala na milost ani poté, co pro ni následně napsal a nazpíval píseň Navzdory hříchům, v níž ji prosil o odpuštění.

Mohlo by vás zajímat: Petr Kolář přiznal, že je znovu zadaný. Jak to dopadne, ukáže čas a život

Po rozvodu žil deset let s výrazně mladší Lenkou Chlupáčovou, se kterou se seznámil v Divadle Broadway, kde dělala uvaděčku. „S Lenkou jsem se mile a příjemně rozešel,“ poznamenal zpěvák. Po tomto nevydařeném vztahu byl vídán ve společnosti bývalé manželky známého hokejisty Viktora Ujčíka Markéty Ujčíkové. Ani tento vztah mu ovšem nevyšel. Nějakou dobu byl sám a o to více se upnul na hudbu. S letošním rokem však přišla změna. „Teď mám novou přítelkyni, která se jmenuje Markéta a víc to nechci komentovat. Ano, jsem spokojen,“ prozradil v pořadu Showtime na CNN Prima NEWS.

Pracoval jako lesník, truhlář i hospodský

Petr Kolář, rodák z Českých Budějovic, vystudoval lesnickou školu ve Vimperku a začal pracovat v lesním závodě. Pak odešel na dva roky dělat do truhlářské firmy ve Vídni. Po návratu do Česka byl zaměstnán jako zahradník a poté jako hospodský. Za svoji kariéru vděčí hudebnímu skladateli Karlu Svobodovi, který ho pro český showbyznys objevil.

V roce 1996 začal zpívat se skupinou Precedens, poté odešel do Arakainu, v němž nahradil Aleše Brichtu. Na pěvecké výsluní ho vynesla až jeho sólová kariéra. Mezi jeho největší hity patří píseň Ještě že tě, lásko, mám, který pro něj napsal zmiňovaný Karel Svoboda.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 9. 2024

Experimenty kombinující kreativitu a technologie mohou vést k možnostem zvýšení vašich příjmů. Jste vnímaví k novým nápadům a ochotní vynaložit úsilí, abyste je využili ve svůj prospěch. Pravděpodobně objevíte nové talenty, o kterých jste nevěděli, že je máte. Tento den je vhodný k tomu, abyste se přihlásili do kurzu, navštívili přednášku nebo vyhledali doučování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.