Celebrity

4. června 2024 16:20

Vanesa Havlíková

Zuzanu Kronerovou rodiče kritizovali za herectví. Přestala jsem je zvát na premiéry, říká

Zuzana Kronerová v 7 pádech Honzy Dědka

Zuzana Kronerová (72) patří k nejobsazovanějším slovenským herečkám. Svůj čas poctivě dělí mezi Bratislavu a Prahu, protože díky svému talentu nemá o zakázky nouzi. Nyní zavítala do talkshow Honzy Dědka, kde prozradila, proč odmítala zvát své slavné rodiče na premiéry a co ji donutilo začít se otužovat.

Přestože Zuzana Kronerová patří k nejoblíbenějším herečkám na Slovensku a čím dál více se objevuje také v českých filmech a seriálech, od rodičů se jí příliš velké podpory v začátcích kariéry nedostalo.

Čtěte také: Zuzana Kronerová kvůli seriálu najezdila stovky kilometrů. Udržovala dvě domácnosti

Rodiče zpočátku nebyli nadšení

„Když mě tatínek viděl poprvé na jevišti, čekala jsem, že mě bude chválit. Dorazili jsme z divadla domů, maminka buď byla unavená, nebo se nechtěla k mému výkonu vyjadřovat, tak šla spát. A tatínek řekl: ‚To bylo strašné. Ten tvůj partner byl vynikající, ale co ty jsi tam hrála a jak jsi tam vypadala… Byla jsi nepřirozená.‘ No strašné. Nemohla jsem z toho usnout, pak jsem je přestala zvát na premiéry,“ zavzpomínala Zuzana Kronerová, kterou čeští diváci výrazně zaregistrovali v roli Hany ve filmu Bába z ledu.

Právě kvůli této roli se musela začít otužovat, čímž překonala samu sebe. „Nejenom, že jsem doufala, že se to otužování ze scénáře vytratí. Já jsem dokonce šla za režisérem Bohdanem Slámou a prosila jsem ho, jestli by nemohl vymyslet nějaký jiný sport. Nemusí to být běh, to bych nezvládla, ale třeba nějakou lehkou atletiku,“ dodala Zuzana Kronerová, kterou aktuálně můžete vidět v seriálu Vytoč mého agenta

Kromě Zuzany Kronerové se v talkshow představila také herečka Tereza Ramba.

„Jsem strašně zimomřivá, to nezvládnu. Nevlezla jsem do vody, když jsme byli s rodinou v září u moře a voda měla 22 stupňů. Ale on trval na tom, že to musí být otužování. Pak jsem navrhovala, abychom to nějak oklamali, aby ty kry nebyly z ledu, ale z polystyrenu a že tu vodu nějak oteplí. Ale tak moc jsem toužila po té postavě, že jsem se začala otužovat, chodila jsem dvakrát do týdne do studené vody, měla jsem trenéry, dva v Praze, jednoho na Slovensku. Natrénovala jsem to a dnes bez studené sprchy nejdu ven,“ prozradila herečka v 7 pádech Honzy Dědka, které můžete sledovat v úterý ve 21:35 na Primě.

Podívejte se na Zuzanu Kronerovou, která září v seriálu Vytoč mého agenta:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.