Celebrity

22. března 2024 13:55

redakce Prima Ženy

Zuzana Kronerová kvůli seriálu najezdila stovky kilometrů. Udržovala dvě domácnosti

Zuzana Kronerová o seriálové Yvettě a domácím mazlíčkovi (1)

Na pořádnou příležitost čekají herci mnohdy i několik let. Ani po ní ale často nemají o další práci jasno a leccos pro ni musí obětovat. Slovenská herečka Zuzana Kronerová (71) jezdí za natáčením stovky kilometrů a vede dvě domácnosti. Jednu na rodném Slovensku, druhou v Česku.

To vše kvůli, nebo spíš pro roli herecké agentky Yvetty v seriálu natočeném podle světového hitu Call My Agent. Zuzana Kronerová nezastírá, že to pro ni byla první práce před kamerou po roční filmařské pauze. Původně ji chtěla odmítnout – důvodem byla časová náročnost seriálu a s tím spojená potřeba cestování mezi Prahou a Bratislavou.

Skvělému scénáři a režisérům seriálu Vytoč mého agenta, který můžete sledovat v neděli ve 20:15 na Primě nebo už teď na prima+, ale nakonec neodolala. „Nebyla jsem úplně přesvědčená roli Yvetty vzít. V prvních dílech se objevuje sporadicky, a tak jsem si říkala, že nemusím být všude, že to určitě zahraje někdo jiný. Vždy je potřeba zvažovat pro a proti. A mně se na tomto seriálu líbí hlavně jeho humor, který nese nejen scénář, ale musí ho mít i představitelé především rolí herců, kteří hrají sami sebe. Kromě toho nad tímto projektem má supervizi Alice Nellis, které velmi důvěřuji. A nakonec mě přesvědčila osoba režiséra Michala Blaška,“ vysvětluje Zuzana Kronerová.

Produkce jí ale musela postavit natáčecí plán tak, aby se pendlování mezi Prahou a Bratislavou omezilo na minimum. „Jsem jednou nohou v České republice a druhou nohou na Slovensku. Ale naštěstí nemusím pendlovat denně ani obden. Mám časové úseky nebo období, dvoutýdenní nebo i měsíční, kdy jsem v jedné republice a pak zase ve druhé. Takhle mi to zatím vyhovuje, je to osvěžující,“ říká Kronerová, která má v Praze druhý byt.

Mohlo by vás také zajímat: Zuzana Kronerová o otužování: Je to euforie, lékařů jsem se na doporučení neptala

Nepochybně se jí vyplatí. „Je pravda, že když se zpětně podívám na svůj kariérní život, málokdy jsem měla tolik práce jako teď. Vždycky tak jednou za rok přišel film. Ale teď zase musím říct, že poslední roky jsem vlastně vůbec neměla čas točit kvůli divadlu. Měli jsme tolik repríz, že se mnou filmové nebo seriálové produkce nedokázaly postavit natáčecí plán. Tento seriál je vlastně prvním natáčením po roce,“ dodává Kronerová.

Víte, že Seriál Vytoč mého agenta sklízí samou chválu? Příjemné překvapení, hodnotí kritička Spáčilová

Proč rodiče Zuzanu Kronerovou zrazovali od herectví? Co dělají její děti? A jaké netradiční dědictví po ní získají? Čtěte v rozhovoru níže:

Herečka a stres z úředních papírů

Seriál Vytoč mého agenta je o hercích a jejich agentech. Ona sama agenta nebo – chcete-li – manažera nemá. Jak říká, už v tom umí chodit sama, i když papírování z duše nenávidí. „Mám tu zkušenost jen z počátku kariéry. Ale to proto, že vůbec nejsem typ, který rozumí ekonomice. Mám stres, jakmile vidím nějaký úřednický papír. Čtu smlouvy, ale nerozumím jim, k tomu se musím s hanbou přiznat. Tenkrát jsem vůbec nevěděla, do čeho jdu. Ale později už jsem agenta nepotřebovala, protože jsem mohla důvěřovat producentům, se kterými jsem pracovala. A tak to nebylo třeba,“ říká Kronerová.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.