Celebrity

9. března 2024 06:05

Šarlota Chmelařová

Zuzana Zlatohlávková kromě herectví i pomáhá ve školce. Jsem tam jak na dovolené, říká

Zuzana Zlatohlávková v Show Jana Krause

Slovenská herečka Zuzana Zlatohlávková sama sebe popisuje jako hyperaktivní a nezaměstnanou ženu se dvěma dětmi. Byť kromě herectví pomáhá ve školce a uklízí domy. Co dalšího na sebe prozradila?

Herečka Zuzana Zlatohlávková (42) zavzpomínala na svoji poslední návštěvu u Jana Krause před šestnácti lety, kde spolu zkoušeli číst text ve východoslovenském nářečí. „Já jsem měla tahák! Já jsem totiž měla ráno takovou intuici, že si my dva nebudeme mít co povídat, protože já jsem byla tehdy v ústeckém divadle, nic jsem netočila, nic se o mně nepsalo a byla jsem vaším hostem. Takže jsem si říkala, to nedopadne dobře, a připravila jsem si text v šarijštině o kadiboudě, ódu na suchý záchod,“ popsala se smíchem herečka původem ze Slovenska, která ovšem vystudovala pražskou DAMU a už mnoho let zde i žije.

Mohlo by vás zajímat: Taťjana Medvecká má výčitky. V seriálu objímám cizí vnoučata, ta svoje nevidím, zoufá

„Na DAMU mě vzali hned napoprvé a Boris Rösner mi hned zakázal mluvit slovensky, takže způsobil, že čtyřiadvacet let mluvím dost aktivně česky. Nevím, jestli mi to tak úplně jde. Každopádně dělám chyby ve slovenštině, takže tím dráždím své bližní, a už nejsem dobrá ani tam, ani tam,“ posteskla si Zuzana, z jejíhož dynamického projevu lze snadno vycítit velkou energii. Však ji také upíná nejen do herectví, ale i do dalších profesí, které zvládá.

Záliba v bylinkách a čínské medicíně

Je například terapeutkou čínské medicíny. „Baví mě hlavně jehličky a bylinky,“ vysvětlila Zuzana. „Ale studovala jsem všech pět dovedností. Studovala jsem pilně a myslím, že toho vím hodně, ale určitě nevím zdaleka všechno,“ dodala sympatická herečka. Své znalosti předvedla, když  moderátorovi vysvětlovala, jak si pomoct masáží akupunkturního bodu při bolestech hlavy. Nedostatek energie pak podle ní úzce souvisí s plícemi. „Nechci machrovat, protože těch bodů je celkem asi 380 a ještě se říká, že každý Číňan vymyslel svůj vlastní,“ dodala Zuzana, která sama sebe charakterizuje jako „hyperaktivní a nezaměstnanou se dvěma dětmi“.

Mohlo by vás zajímat: Čínská tajemství štíhlosti: 3 dechové cviky proti nadváze

Zároveň proto ještě pracuje ve školce, z čehož je úplně nadšená. „Jdu do školky a vrátím se domů s pocitem, že jsem byla na dovče,“ řekla nadšeně o své práci s dětmi. „Ale pozor, nedělám to čtyřicet let každý den od rána do večera. To já učitelky moc obdivuji,“ upřesnila. K jejím dalším pracím patří úklid domů, odkud si často přinese i nějaké poděděné oblečení. „Čistá recyklace,“ zaradovala se Zlatohlávková. „Je to super! Já dědím, neutratím penízky vůbec za nic. Naopak si zapracuju, ještě mě i oblečou a je to perfekt,“ uzavřela pozitivně naladěná umělkyně.

Sdílejte článek
Štítky herečka celebrity tradiční čínská medicína Show Jana Krause Zuzana Zlatohlávková

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.