Celebrity

17. ledna 2024 15:20

Kisa Císařová

Taťjana Medvecká má výčitky. V seriálu objímám cizí vnoučata, ta svoje nevidím, zoufá

Taťjana Medvecká o seriálu Vytoč mého agenta (2)

Taťjana Medvecká je pro většinu národa oblíbenou herečkou. Pro své dvě dcery a tři vnoučata je milovanou maminkou a babičkou, která si v průběhu života na vlastní kůži vyzkoušela, jak složité je skloubit časově velmi náročnou a mnohdy nevyzpytatelnou hereckou profesi s rodinným životem. Více si poslechněte v rozhovoru hned v úvodu článku.

Taťjana Medvecká si posteskla, že na svá tři vnoučátka nemá tolik času, kolik by jim chtěla věnovat. „Musím říct, že hraji v seriálu, ve kterém objímám cizí vnoučata a ta vlastní nevidím, protože pořád pracuji. Je velmi těžké to vyvážit,“ prozradila značně otevřeně televizi Prima Taťjana Medvecká a dala tak tušit i ty ne vždy příjemné aspekty herecké profese.

„Mám hrozné výčitky vůči těm svým miláčkům, protože rostou. Je jim pět, čtyři a tři roky, to jsou ta nejkrásnější léta. Vidím, jak ta starší už začíná slečnovatět. Tak si toho malého tříletého Fanouška musím ještě užít,“ svěřila se s úsměvem vášnivá fotbalová fanynka a milující babička, která kvůli své profesní vytíženosti hledá balanc mezi osobním a pracovním životem.

Čtěte také: Medvecká si vzala první lásku a nyní je šťastnou babičkou

Jak dále v rozhovoru Medvecká řekla, je ráda za hezké role, o kterých mluví jako o mase na kosti. Což mezi herci znamená, že je v nich co hrát. A právě takovou rolí je pro Taťjanu i ta v novém seriálu s názvem Vytoč mého agenta. V něm Taťjana ztvárnila pro někoho možná trochu překvapivě postavu jménem Taťjana Medvecká, tedy samu sebe. Kdo by ale nabyl dojmu, že Taťjana je v seriálu stoprocentně autentická, pro toho má herečka jasný vzkaz. „Je tam jistá míra nadsázky, což je na tom to zábavné. Protože já nemám agenta, chodím oblečená jinak, možná i některé věty bych říkala jinak. Brala jsem to, že je to takový fór,“ objasnila jedna z hlavních hvězd seriálu Vytoč mého agenta, který můžete sledovat již nyní na prima+.

A vypadá to, že ten, kdo se chce opravdu dobře pobavit, by seriál plný komediálních příběhů z castingové agentury, neměl vynechat. Česko-slovenská adaptace seriálu Vytoč mého agenta totiž stojí na stejných základech jako jeho francouzská předloha - špičkové režii, brilantním hereckém obsazení a perfektním scénáři. Jedinečnost celého projektu doplňuje velmi zábavný model, ve kterém herecké hvězdy, které agentura zastupuje, hrají samy sebe. Jednou z nich je právě i Taťjana Medvecká, která samu sebe vždy více vnímala spíš jako divadelní herečku. V podobné poloze se ve stejné epizodě setká s rovněž vynikající Zlatou Adamovskou.

Nabídek na role ztvárněné před filmovou a televizní kamerou jí v posledních letech spíš přibývá. Až současné projekty dokončí, má Taťjana Medvecká v plánu věnovat se přece jen víc sobě a své rodině? „Teď se tady odkopu. Začnu zase zkoušet v divadle. Protože víte, to je velmi těžké. Když máte tu práci rádi a já mám navíc pocit, že bych to pořád mohla udělat líp, těžko se to odmítá. Když vám nabídnou takovou roli jako teď nabídli v divadle mně, tak prostě budu zkoušet. Od září do prosince,“ představila s úsměvem své plány do nadcházejících měsíců nezdolná Taťjana Medvecká.

Sdílejte článek
Štítky FTV Prima rozhovor Zlata Adamovská česká herečka Taťjana Medvecká prima+ Vytoč mého agenta

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.