Celebrity

15. ledna 2024 12:10

Kisa Císařová

Zlata Adamovská otevřeně: Jednat o penězích mi nedělá problém, znám svou cenu

Zlata Adamovská zná svoji cenu - Vytoč mého agenta (2)

S její rozsáhlou filmografií a výčtem seriálových i divadelních rolí je Zlata Adamovská (64) bezesporu jednou ze živoucích legend české herecké scény. I po šedesátce dostává stále půvabná herečka mnoho zajímavých nabídek, ze kterých si může vybírat. Poslechněte si celý rozhovor s ní hned v úvodu.

Na kolik se ceníte? Otázka, jež když zazní, bývá často zdrojem velkého stresu. Pro mnoho lidí, kteří usilují o získání práce, odstartuje právě tento dotaz vnitřní boj a vymýšlení strategie, jak na něj zareagovat. Podobné úvahy jsou ovšem zcela cizí Zlatě Adamovské.

„Tyhle věci mi nedělají problém. A nikdy nedělaly. Člověk musí znát svou cenu a míru toho, kam až může zajít, aby o roli nepřišel. Já se nepřeceňuji, ale ani nepodceňuji,“ prozradila televizi Prima se sebevědomým úsměvem Zlata Adamovská. Herečka zároveň přiznala, že nemá žádného agenta, jenž by ji zastupoval a vyjednával pro ni ty nejvýhodnější částky za role, na které se rozhodla souhlasně kývnout. A podle všeho se myšlenkou na pořízení agenta ve své několik desítek let trvající kariéře ani nezaobírala.

Čtěte také:  Zlatě Adamovské předpověděla Petra Štěpánka kartářka. Dohromady je daly vrtačky

„Nikdy jsem o tom neuvažovala. Nedospěla jsem do toho stadia. Pořád mám práce dost, nabídky mám také zajímavé. Nevím, jestli to potřebuji. Možná až to budu potřebovat, tak už to ani nebudu chtít,“ zavtipkovala Zlata Adamovská, která je jednou z hvězd nového seriálu Vytoč mého agenta, který už teď můžete sledovat na prima+. Adaptaci nejúspěšnější francouzské série Netflixu natočila Prima ve spolupráci s TV JOJ. A díky této herecké příležitosti získala herečka zcela novou pracovní zkušenost. Ztvárňuje totiž postavu se jménem Zlata Adamovská.

Zlata Adamovská: Hrát samu sebe je to nejtěžší

„Musím říct, že hrát samu sebe je to nejtěžší, co mě kdy potkalo. Protože v dané situaci by se člověk zachoval třeba malinko jinak, ale scénář je scénář. I když jsme po dohodě se scenáristy třeba nějaké dialogy upravili, stejně musíte ctít, že hrajete jistou herečku, která se jmenuje Zlata Adamovská,“ vysvětlila šarmantní herečka s pronikavě zelenýma očima a naznačila, že její postava v seriálu zažívá poměrně úsměvné situace, které ona samotná ze svého osobního ani profesního života nezná.

„Je to jedna z hereček, kterou takzvaně obhospodařuje castingová agentura a která v tom příběhu hraje roli sokyně s Táňou Medveckou. Jsou to dvě herečky, které bojují o jednu roli,“ nechala Zlata nahlédnout do děje špičkově obsazeného osmidílného seriálu Vytoč mého agenta, který vznikl v režii Michala Blaška a Jakuba Machaly a jehož kreativní dramaturgii měla v rukou režisérka Alice Nellis.

Sdílejte článek
Štítky peníze herečka agent Zlata Adamovská Alice Nellis prima+ Vytoč mého agenta

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.