11 nezapomenutelných zážitků z letošního ročníku DERMACOL LOVE DAY

Po dvouleté pauze se 1. května v pražské Grébovce opět uskutečnil DERMACOL LOVE DAY. Akce nabídla hudební vystoupení, workshopy z oblasti krásy, módy i vaření. Nechyběly ani známé tváře televize Prima. Bohatý zábavný program pro všechny členy rodiny se poprvé rozšířil také do spodní části parku. Vystoupení Dary Rolins a ABBA WORLD REVIVAL nebo množství beauty talků si nenechalo ujít téměř dvacet tisíc návštěvníků. A protože se na akci oslavovaly 11. narozeniny kanálu Prima LOVE, připomeňte si spolu s námi jedenáct nezapomenutelných zážitků z letošního ročníku.

1. DERMACOL BEAUTY TALK s Darou Rolins

Na odpolední vystoupení Dary Rolins se těšil snad každý návštěvník letošního ročníku. Skvělá hudba spolu s perfektní taneční choreografií, navíc v podání nádherné a inspirativní ženy, byla pomyslným zlatým hřebem dne. A díky zpěvaččinu kostýmu v této barvě nakonec i doslovným. A protože DERMACOL LOVE DAY je především o hýčkání, kráse a lásce, o své tipy a triky v oblasti líčení se na pódiu v rámci BEAUTY TALK s ředitelkou a spolumajitelkou rodinné firmy Dermacol podělila i sama slavná zpěvačka.

2. Chill-out zóna

Program akce se letos rozrostl snad do každého koutu parku Grébovka a v rušném dění tak byla letos obzvlášť oblíbená chill-out zóna časopisu Glanc, která se nacházela v tradiční zóně Vltava Labe Media. Návštěvníky zde čekal originální fotokoutek, díky kterému se mohli stát hvězdami časopisu a vyfotit sami sebe na jeho obálku. Nechyběl zde ani oblíbený stánek Kreativ, který malým i velkým návštěvníkům nabízel skládání origami a jarní omalovánky.

CO DALŠÍHO NABÍDL LETOŠNÍ ROČNÍK DERMACOL LOVE DAY? SLEDUJTE 29. KVĚTNA PO 13.00 POŘAD DERMACOL LOVE DAY 2022 NA PRIMA LOVE.

3. Návštěva laboratoře Svět bez kouře

Dospělé návštěvníky akce zaujala na první pohled trochu záhadná laboratoř Svět bez kouře. Ta se s využitím moderních technologií zaměřuje na osvětu o škodlivosti cigaretového kouře. Průvodcem laboratoří byl virtuální popularizátor vědy profesor Albert Dohořel.  V laboratoři byly k vidění ukázky pokusů souvisejících s kouřem a návštěvníci si také mohli vyzkoušet například brýle s virtuální realitou nebo CO metr – přístroj na měření obsahu oxidu uhelnatého v dechu.

4. Gastronomický zážitek pro čtyřnohé miláčky v Pestauraci

Opravdu našlapaná dětská zóna už je na každém ročníku DERMACOL LOVE DAY samozřejmostí. Letos byl pro děti připraven bohatý program v obou částech parku. Kromě nich jsme ale mysleli i na čtyřnohé návštěvníky akce, pro které byla připravena speciální Pestaurace – jedinečný koncept pojízdné restaurace pro psy značky Fitmin. V samotném menu si mohli psi vybrat z několika variant, jejichž součástí byla vždy holistická superprémiová krmiva Fitmin Purity, doplněná o degustační porci masa a čerstvé ovoce a zeleninu. V Pestauraci nezapoměli ani na dezert či zábavu, proto bylo součástí Pestaurace i psí hřiště, kde strávníkům před jídlem pěkně vyhládlo.

5. Charitativní bazárek a tombola

Jako každý rok, i tentokrát DERMACOL LOVE DAY pomáhal. Ve spodní části Grébovky našli návštěvníci velké stany Nadačního fondu Be Charity s charitativním bazárkem oblečení a tombolou. Díky návštěvníkům akce přesáhl jejich celkový výtěžek 100 000 Kč a pod hlavičkou primáckého komunitního projektu Prima SVĚT byl věnován právě Nadačnímu fondu Be Charity. Ten výtěžek použije na rehabilitace pro holčičku Terezku.

6. Líčení neslíbatelnou rtěnkou

K prvnímu máji neodmyslitelně patří líbání pod rozkvetlým stromem. A chybět tak nemohlo ani na DERMACOL LOVE DAY. V nádherně rozkvetlé Grébovce byly připraveny dva speciální „Líbací stromy,“ pod kterými si návštěvníci akce dali tisíce polibků. Ženy zde navíc testovaly neslíbatelnost dlouhotrvající barvou na rty Dermacol 16H Lip Colour, kterou se na akci mohly nechat nalíčit.

7. Prima LOVE stezka

Velkou novinkou pro malé i velké návštěvníky byla Prima LOVE stezka. V jejím rámci bylo v prostorách parku Grébovka připraveno deset stanovišť. Na každém z nich stačilo splnit úkol, získat razítko a se všemi deseti razítky si pak vyzvednout speciální dárek v Prima LOVE ZONE.

8. Cooking show a pikniková zóna

Kromě rozsáhlé food zone v horní i spodní části parku s chutěmi z celého světa a nejrůznějšími workshopy se letos vařilo i na pódiu Prima stage ve spodní části Grébovky. Návštěvníky zaujaly jak cooking show o přípravě steaků či sushi od Chefparade, tak i správné techniky krájení a péče o nože od značky Dellinger. V rámci letošního ročníku byla poprvé připravena i pikniková zóna s krásným výhledem a půjčovnou veškerého potřebného vybavení.

9. Vinná stezka v Grottě

Jedním z velkých lákadel pražské Grébovky je nádherná Grotta, tedy uměle vybudovaná dekorativní jeskyně, u níž se navíc nachází krásná fontána. Právě v těchto prostorách byla pro návštěvníky připravena vinná stezka s ochutnávkami, která přímo vybízela k chvilce posezení a přípitku na lásku.

10. Dvě dětské zóny a bohatý program pro nejmenší

Na své si na letošním ročníku přišli samozřejmě i ti nejmenší návštěvníci. Dětské zóny byly připraveny hned dvě, v každé části Grébovky jedna, a kromě spousty hraček v nich byla připravena celá řada dalších aktivit – od malování na obličej či barvení vlasů pudry po deskohraní nebo výtvarné dílničky. Velký úspěch slavilo i dětské představení čarodějnice Petrany na dolní Prima stage nebo hudební vystoupení Z pohádky do pohádky s Natálií Grossovou.

11. Hudební vystoupení

Nabitý hudební zážitek byl připraven i pro dospělé návštěvníky. V průběhu dne se na dvou pódiích vystřídala celá řada interpretů. Mezi nimi například Saša Niklíčková, Jana Rychterová, Martich Harich nebo Michael Foret s projektem MikAel. Zlatým hřebem celého dne pak bylo vystoupení Dary Rolins a skvělou atmosféru celého dne završil koncert ABBA WORLD REVIVAL.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.