Móda a krása

30. července 2023 15:30

Komerční sdělení

3 způsoby, jak nosit dámské tenisky a vypadat stylově

Jestliže chcete být v letošní sezóně trendy, vsaďte na dámské tenisky. Ty lze nosit na nejrůznější způsoby. Pokud nejste zrovna módní znalkyně, nemusíte zoufat. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jak módní kecky do outfitu zakomponovat, aby vám to letos ohromně slušelo. Proto čtěte a nechte se inspirovat společně s námi.

Jak zakomponovat dámské tenisky do sportovního outfitu?

Dámské tenisky jsou se sportovními outfity přímo spjaté. Nosit je můžete např. k módní teplákové soupravě v Y2K stylu. Slušet vám budou i v kombinaci s módními cargo kalhotami s praktickými kapsami. Co se týče svršku, mohou ženy dámské tenisky kombinovat např. s trendy crop topem nebo s tank topem se silnějšími ramínky. Nezapomínejte na to, že se tenisky a jiná obuv počítají také jako módní doplněk. Ty by pak k sobě měly ladit nejen barvou, ale také strukturou. Jak říká módní pravidlo, hladké patří k hladkému a strukturované zase k strukturovanému. Tím se váš outfit se stylovými teniskami vkusně sjednotí a bude působit sourodým dojmem. Pro inspiraci se na módní plátěnky podívejte např. i tady: https://eobuv.cz/c/damske/polobotky/platenky-kecky. Zde si přijde na své každá milovnice módy.

Jak nosit dámské tenisky v elegantně laděném outfitu?

Dámské tenisky se perfektně hodí i do elegantně laděného outfitu. Ale pozor! Důležité je, aby dámy zvolily správný model plátěnek. Do společenských outfitů můžete vybírat decentní tenisky v neutrálních barvách. Velmi oblíbené jsou černé nebo bílé tenisky, které se výborně hodí i k pestrobarevnému oblečení nebo k oděvům se vzory a s motivy. Jednobarevné tenisky mohou dámy nosit k plisovaným i k módním trapézovým sukním. Slušet jim pak budou i k rafinovaným šatům s průstřihy. Ty se mohou objevit nejen v dekoltu, ale také např. v oblasti šíje nebo boků. Elegantně laděný outfit s teniskami mohou slečny a ženy doplnit i koženou kabelkou. O dámské kabelky dostupné v konfekci není nouze. Jistě si tak mezi nabízenými modely tašek vyberete tu pravou podle svého gusta i vy. Do elegantních outfitů mohou dámy nosit i plátěnky s třpytivými detaily. Ty pak mohou ženy vkusně sladit i se svými zlatými nebo se stříbrnými šperky. Jak se říká, fantazii se meze nekladou.

Jakým způsobem vyčarovat za pomoci dámských tenisek ležérní outfit?

Tenisky pro ženy patří i do ležérních outfitů. Ženám budou letos slušet nejlépe s džíny s tzv. roztrhanými koleny. Outfit mohou dámy doladit trendy kostkovanou košilí, která se do módy cyklicky vrací. Ležérní dojem navodíte také za pomoci pohodlného bavlněného trika s potiskem. Může se jednat o celoplošný potisk, ale také o menší logo vaší oblíbené značky. Bude tak záležet jen na vás a na vašem vkusu. Ležérní outfit s teniskami pak mohou dámy doplnit i textilními doplňky. In budou džínové tašky, ale i látkové pásky a bucket klobouky. K outfitům ve stylu nedbalé elegance se hodí i kšiltovky. Vsadit můžete např. na prodyšnou truckerku. Díky ní budete vypadat stylově a zároveň se nebudete zbytečně potit. V zadní části totiž disponuje praktickou síťovinou.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 5. 2024

Berani, budete se muset spolehnout na své analytické schopnosti a pevnou sebekontrolu, abyste se dostali z rozbouřeného moře, ve kterém se dnes nacházíte. A stresu se nevyhnete. Nejhorší nástrahou, která vás čeká v kariéře nebo při studiu, by bylo pochybovat o svých schopnostech. Máte příležitost, abyste si vyzkoušeli svou sebedůvěru. Jen se ujistěte, že obstojíte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.