Móda a krása

29. července 2023 09:15

Komerční sdělení

Pohodlné a stylové – objevte trendy outfity s dámskými košilemi

Jestliže hledáte stylový outfit na letošní sezónu, zkuste ho vytvořit za pomoci dámské košile. Košile pro ženy jsou elegantní, ale mohou být i ležérní. Vždy záleží na tom, s čím je budete kombinovat. Pokud nejste zrovna módní guru, nemusíte si zoufat. Na následujících řádcích vám totiž o dámských košilích prozradíme vše podstatné.

Jak kombinovat dámskou košili se sukní?

Dámskou košili si mohou vzít ženy i k sukni. V letošní sezóně budou v kurzu ty trapézové a plisované s vysokým pasem. K sukni můžete vaši stylovou košili zakasat směrem dovnitř. Váš pas se tím zúží a vy budete trendy. Dámské košile pak nosí ženy i do business outfitů. Módní košili tak můžete obléci např. k pouzdrové sukni. Outfit pak můžete doladit lodičkami nebo sandály na platformě. Ty budou letos opravdovým trhákem. Jestliže do vašeho outfitu zvolíte jednobarevnou košili, můžete si dovolit obléci i výraznější sukni se vzory a s motivy. In budou v letošní sezóně ty zvířecí a květinové. Pokud naopak vsadíte na košili se vzory a s motivy, do outfitu přidejte už jen decentní jednobarevný model sukně. Jak říká známé módní pravidlo, méně znamená mnohdy více. Mnoho vzorů a motivů v jednom outfitu by působilo zbytečně chaoticky. A tomu se chceme v módě vyhnout.

Jakým způsobem sladit dámskou košili s kalhotami?

Ke košilím však nepatří jen dámská sukně. Dámská košile lze nosit také s kalhotami. Chcete-li vytvořit elegantní outfit, můžete ji zakasat do kalhot typu chino. V košili se pak blýsknete i se společenskými kalhotami se zúženou nohavicí a s vysokým pasem. Dámská košile pak lze nosit i k pohodlným džínům. Letos můžete vsadit na ležérní košili s kostkami. Kárované vzory se totiž do módy cyklicky vrací. Právě teď je čas na to vytáhnout je na světlo světa! Outfit s džíny pak mohou dámy doplnit i mladistvými sneakersy. Ty mohou mít nízkou i kotníčkovou podobu. V kurzu budou letos také sneakersy na platformě. Outfit lze obohatit i koženým batohem v urban stylu nebo semišovou kabelkou.

Dámská košile a šortky? Jde to!

Ženy mohou obléci košili i k šortkám. Hodí se k delším i ke kratším střihům kraťasů. Dobré je, když zvolíme do outfitu šortky s vysokým pasem. Ten vás totiž opticky zúží i prodlouží. Dámy s normální a se štíhlou postavou mohou vsadit na slim fit kousky košil. Ženy s nějakým tím kilem navíc ocení dámské košile v regular fit provedení. Oversize košile se hodí spíše pro vyšší ženy. Nízké ženy by totiž tento model košil zbytečně opticky zkracoval. A to je nežádoucí. Různé druhy dámských košil najdete např. i zde: https://www.sinsay.com/cz/cz/zena. Tady si přijde na své každá moderní žena. Dámské košile mohou mít krátký i delší rukáv. K šortkám se hodí oba zmíněné typy dámských košil. Bude tak záležet jen na vás a na vašem jedinečném vkusu. Některé ženy volí dámské košile i jako oblečení na tenký top. Podle potřeby pak mohou košili sundávat a oblékat. Takto postavený outfit je velmi praktický a zároveň slušivý. Opět platí, že k jednobarevné košili volte klidně pestrobarevné šortky nebo kraťasy se vzory a s motivy. Naopak k výrazné košili oblékněte raději jen jednobarevné šortky.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 13. 5. 2024

Je pravděpodobné, že se vám podaří vše, co si dnes řeknete, Berani. Pokud vás brzdí obavy o integritu vztahu nebo dlouhodobé vyhlídky partnerství, můžete obavy rozptýlit přímou konfrontací s danou osobou. Možná zjistíte, že on nebo ona má stejné pocity jako vy. Upřímnost je dnes důležitá.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.