Móda a krása

29. července 2023 09:15

Komerční sdělení

Pohodlné a stylové – objevte trendy outfity s dámskými košilemi

Jestliže hledáte stylový outfit na letošní sezónu, zkuste ho vytvořit za pomoci dámské košile. Košile pro ženy jsou elegantní, ale mohou být i ležérní. Vždy záleží na tom, s čím je budete kombinovat. Pokud nejste zrovna módní guru, nemusíte si zoufat. Na následujících řádcích vám totiž o dámských košilích prozradíme vše podstatné.

Jak kombinovat dámskou košili se sukní?

Dámskou košili si mohou vzít ženy i k sukni. V letošní sezóně budou v kurzu ty trapézové a plisované s vysokým pasem. K sukni můžete vaši stylovou košili zakasat směrem dovnitř. Váš pas se tím zúží a vy budete trendy. Dámské košile pak nosí ženy i do business outfitů. Módní košili tak můžete obléci např. k pouzdrové sukni. Outfit pak můžete doladit lodičkami nebo sandály na platformě. Ty budou letos opravdovým trhákem. Jestliže do vašeho outfitu zvolíte jednobarevnou košili, můžete si dovolit obléci i výraznější sukni se vzory a s motivy. In budou v letošní sezóně ty zvířecí a květinové. Pokud naopak vsadíte na košili se vzory a s motivy, do outfitu přidejte už jen decentní jednobarevný model sukně. Jak říká známé módní pravidlo, méně znamená mnohdy více. Mnoho vzorů a motivů v jednom outfitu by působilo zbytečně chaoticky. A tomu se chceme v módě vyhnout.

Jakým způsobem sladit dámskou košili s kalhotami?

Ke košilím však nepatří jen dámská sukně. Dámská košile lze nosit také s kalhotami. Chcete-li vytvořit elegantní outfit, můžete ji zakasat do kalhot typu chino. V košili se pak blýsknete i se společenskými kalhotami se zúženou nohavicí a s vysokým pasem. Dámská košile pak lze nosit i k pohodlným džínům. Letos můžete vsadit na ležérní košili s kostkami. Kárované vzory se totiž do módy cyklicky vrací. Právě teď je čas na to vytáhnout je na světlo světa! Outfit s džíny pak mohou dámy doplnit i mladistvými sneakersy. Ty mohou mít nízkou i kotníčkovou podobu. V kurzu budou letos také sneakersy na platformě. Outfit lze obohatit i koženým batohem v urban stylu nebo semišovou kabelkou.

Dámská košile a šortky? Jde to!

Ženy mohou obléci košili i k šortkám. Hodí se k delším i ke kratším střihům kraťasů. Dobré je, když zvolíme do outfitu šortky s vysokým pasem. Ten vás totiž opticky zúží i prodlouží. Dámy s normální a se štíhlou postavou mohou vsadit na slim fit kousky košil. Ženy s nějakým tím kilem navíc ocení dámské košile v regular fit provedení. Oversize košile se hodí spíše pro vyšší ženy. Nízké ženy by totiž tento model košil zbytečně opticky zkracoval. A to je nežádoucí. Různé druhy dámských košil najdete např. i zde: https://www.sinsay.com/cz/cz/zena. Tady si přijde na své každá moderní žena. Dámské košile mohou mít krátký i delší rukáv. K šortkám se hodí oba zmíněné typy dámských košil. Bude tak záležet jen na vás a na vašem jedinečném vkusu. Některé ženy volí dámské košile i jako oblečení na tenký top. Podle potřeby pak mohou košili sundávat a oblékat. Takto postavený outfit je velmi praktický a zároveň slušivý. Opět platí, že k jednobarevné košili volte klidně pestrobarevné šortky nebo kraťasy se vzory a s motivy. Naopak k výrazné košili oblékněte raději jen jednobarevné šortky.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.