Znamení zvěrokruhu, která je těžké milovat. Štír ani Kozoroh vám lásku neprojeví zadarmo

Láska je nejkrásnější cit, na druhou stranu nás dokáže také pořádně potrápit. Čí osobnost je podle znamení zvěrokruhu ve vztahu komplikovanější? Pojďte se s námi podívat na pět znamení, u kterých jsou milostné záležitosti tak trochu výzvou.

Štír

Štíři milují velice silně a vášnivě. Na jedné straně stojí milující a oddaný partner, na druhé straně je to s nimi ve vztahu tak trochu výzva. Své emoce prožívají hodně výrazně. Dokáží být žárliví a mívají majetnické sklony. Společná cesta s nimi se však díky jejich hlubokým a upřímným citům vyplatí.

Vodnář

Vodnář má nezávislého ducha a nechce se nechat ničím a nikým omezovat. Musíte pochopit a respektovat jeho touhy. Pokud partner nebude jejich potřebu svobody a intelektuální stimulace brát, může to pro Vodnáře představovat problém.

Mohlo by vás zajímat: Nejvíc sexuálně založená znamení: S Beranem a dalšími se v posteli nudit nebudete

Kozoroh

Kozorozi bývají velice ambiciózní a přes svou touhu po úspěchu často zapomínají na emoční blízkost s partnerem. Lidé v tomto znamení bojují se schopností otevřít se a mluvit o svých pocitech, což může vést k tomu, že ve vztahu s nimi pocítíte vzdálenost. Trpělivost a porozumění jsou klíčem k otevření srdce Kozoroha.

Střelec

Střelec je dobrodružná duše, která neustále vyhledává nové zkušenosti a poznání. Na jednu stranu skvělá vlastnost, ale ve vztahu může vyvolávat dojem nekonzistentnosti. Své svobody si váží až příliš a mohou působit tak, že se vyhýbají závazkům. Ve vztahu se Střelcem je nutné vybudovat pevné základy důvěry a poskytnout mu dostatek prostoru pro objevování.

Čtěte také: 4 znamení zvěrokruhu, kterým je těžké porozumět. Pochopit je dokáže jen málokdo

Blíženci

Blíženci mají dvojí osobnost. Mohou mít problém s rozhodováním a někdy se můžou zdát až nepředvídatelní, co se vztahů týče. Od svého partnera neustále vyžadují mentální stimulaci, což pro někoho může být náročné. Jejich důvtip a přizpůsobivost z nich však dělá skvělé společníky.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.