5 znamení zvěrokruhu, která se snaží vyhýbat realitě. Oči zavírají Blíženci i Váhy

Existují znamení, která zavírají oči před realitou více než jiná. Kdo častěji utíká do svého světa podle hvězd?

Lidé narozeni v následujících pěti znamení zvěrokruhu nemají rádi konfrontaci s tvrdou realitou. A tak se často stává, že před ní zavírají oči. Podívejte se, zda nepatříte mezi ty, kdo nerad čelí nepříjemným skutečnostem všedních dní.

Mohlo by vás zajímat: Parfémy podle znamení zvěrokruhu: Štírky milují provokaci, Váhy luxus

Ryby

Ryby jsou doslova ztracené v moři iluzí. Jsou to od přírody snílci a vodní znamení obecně jsou proslulá svou touhou utíkat od reality. Ryby mívají hlavu v oblacích, kde nachází útěchu. Jsou to empatické duše, které cítí tíhu světa, což někdy vede k tomu, že před tím musí utéct do světa vlastního. V něm odplavou od všech problémů alespoň na chvíli pryč.

Váhy

Váhy jsou mistři harmonie a rovnováhy. To ale občas vede k tomu, že se vyhýbají těm méně příjemným stránkám reality. Aby si udržely svůj vnitřní klid a pohodu, raději utečou před konfliktem a problémy zametou pod koberec. Mír se snaží udržet za každou cenu a velmi často disponují diplomatickou povahou, a tak se snaží obcházet řešení problémů.

Střelec

Střelec rád vyhledává nová dobrodružství a nudnou realitu raději přehlíží. Tohle ohnivé znamení vede kupředu neustálá touha objevovat. Nové zážitky, nová místa, nové lidi. To, jak neustále prahnou po nějakém vzrušení, může zapříčinit, že zavírají oči před povinnostmi doma.

Blíženci

Blíženci hledají neustále rozptýlení. Jsou to velice sociální osobnosti, které vyhledávají společnost, zábavu a nekonečné konverzace. Často sami sebe všemi těmito věcmi rozptylují, aby nemuseli čelit hlubší realitě na emocionální rovině.

Čtěte také: 5 znamení zvěrokruhu, na která se nedá zapomenout. Proč je nedostanete z hlavy?

Rak

Rak si žije ve své ochranné skořápce. Ta mu dává pocit bezpečí, ale zároveň je pro něj také bariérou, která ho chrání před krutou realitou. Když musí Rak čelit nepříjemné realitě, raději se stáhne. Otevřeným diskuzím a konfrontacím se vyhýbá. Raci mají silnou vazbu k pohodlí a bezpečí, takže před obtížnými situacemi občas zavírají oči.

Zdroj: astrotalk.com


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.