Astročlánky

25. července 2022 06:05

Jiřina Köppelová

7 předpovědí pro 7 příštích dnů. Jaký bude týden od 25. července podle hvězd?

Podívejte se na přehledný hvězdný manuál na tento týden. S našimi předpověďmi a dobrými radami pro každý den můžete úspěšně projít všemi úskalími a správně využít dobré šance, které vám hvězdné nebe nabízí v týdnu od 25. července 2022.

Denní průvodce na týden od 25. července pro všechna znamení zvěrokruhu:

Pondělí 25. července

Pokud dnes budete někomu vyznávat lásku nebo někdo vám, tak opatrně. Zapátrejte ve svém vědomí a svědomí a promyslete si, zda všechno co říkáte, myslíte vážně. Dnešek totiž přeje českým furiantům, velkým a bohužel i planým slibům.

Úterý 26. července

Den nekompromisnosti, nepřizpůsobivosti a potenciálních hádek. Ve vzduchu visí četná nedorozumění s partnerem, unáhlená slova, která později hodně zamrzí. Dnes i velký pozor na silnicích. Neriskujte za žádných okolností.

Pozor také na ostrá slova. Pro dnešek platí heslo: „Zlaté slovo, co zůstane v ústech“. Vyvarujte se neomaleností. Nikomu se nesnažte sdělovat vše, co si myslíte, později by vás to mohlo mrzet.

Středa 27. července

Po včerejším masakru, který jsme mohli napáchat svými zbrklými a neuváženými slovy, přichází úleva. Dnes slovo léčí, můžeme se omluvit za vše, co jsme včera nebo i v předchozích dnech napáchali.

Čtvrtek 28. července

Věci a záležitosti, které běžely, mají dnes tendenci se zastavit. Před námi se vynořují překážky, se kterými jsme nepočítali. Nevadí, trpělivost růže přináší a i nezdolatelné se může změnit ve snadná řešení. Úleva se blíží v podobě novoluní ve znamení Lva.

V 19 hodin a 54 minut nastane novoluní ve znamení Lva, nastane i vhodný čas na přehodnocení našich tužeb a cílů. Nebojte se pustit do toho, co opravdu chcete. Bavte se a radujte se ze života, tvořte a užívejte lásky. Snažte se být s těmi, s nimiž je vám dobře.

  • Zdraví: Lev ovlivňuje srdce, krevní oběh, krevní tlak, ale i záda a bránici. Pečujte o tyto části těla a příliš je nezatěžujte. Je vhodné věnovat péči i svým vlasům.

Pátek 29. července

Jupiter mění svůj pohyb na retrográdní a postupně bude měnit náš pohled na pravdu, morálku, spravedlnost světa. Změní i náš vlastní pohled na sebe sama. Měli bychom být k sobě co nejvíce upřímní. Je důležité vidět celou svou životní situaci bez příkras, bez dětské trucovitosti a naivity. Spatřit celý obraz. Pochopit, že i když s něčím bytostně nesouhlasíme, pořád to může být pravda, kterou si možná jen nechceme připustit. Pokud to zvládneme, otevře se před námi šťastný prostor seberealizace a spokojenosti. Na celý proces pochopení pravdy, který začíná právě 28. července, budeme mít čas až do 24. listopadu 2022.

Sobota 30. července

Dneska vsaďte na velkorysost, nenechávejte se vtáhnout do malicherných sporů i do maličkostí světa. Buďte si vědomi faktů, že vesmír je nekonečný a nekonečná je i láska a pochopení.

Neděle 31. července

Náročný den plný protikladů. Rozhodně se pro dnešek doporučuje se nehádat a neprosazovat své urputné pravdy za každou cenu. Co se naopak doporučuje, je vsadit na aktivní přístup s velkorysým nadhledem. Pro dnešek zapomeňte na žabomyší války.

Podrobné horoskopy pro všechna znamení si můžete přečíst ZDE

EXKLUZIVNÍ předpověď numeroložky Lenky Suchardové pro tento týden:

Vyjádřete své individuální JÁ nějakým kreativním způsobem. Pěstujte sociální vztahy a pracujte na udržení profesionálních vazeb navzdory ekonomickému kolísání. Mějte vše pod kontrolou a nedovolte, aby vám poslední roky vzaly to, na čem jste tvrdě pracovali. Utlumíte-li dramatické smýšlení, rozprostře se před vámi úrodné pole jiných možností. V těchto dnech se objeví světlo přesně tam, kde je váš růst omezován a vy snadno, lehce a bezbolestně tento práh překročíte. I když vám nebude vadit spálit mosty, dejte si pozor na přehnanou bujarost, agresivitu, soutěživost. Usnadněte si osobní změnu a prosazení tím, že vědomě víte, kdy rozpoutat válku a kdy je na čase zahájit mírovou dohodu a spolupracovat. Buďte šťastní. V tomto plodném týdnu dáváte nový život sobě anebo své geny předáte budoucímu miminku.

AURU tohoto týdne podle kartářky Helen Stanku si můžete poslechnout zde:

V tomto týdnu by vás mohlo ještě zajímat:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.