Lejla Abbasová ukončila vztah s otcem. Je alkoholik, který pije pálenku z autobaterií, tvrdí

Lejla Abbasová promluvila o vztahu se svým biologickým otcem, který se potýkal se závislostí. Když se s ním v dospělosti setkala, zjistila, že je alkoholik a že jeho slovo příliš neznamená. Ještě nějakou dobu poté se s ním měla snahu vídat, teď už ale tuto kapitolu uzavřela a veškeré vztahy ukončila.

Moderátorka Lejla Abbasová (43) má českou maminku a otec pochází ze Súdánu. O jejich pošramocených vztazích promluvila v minulosti několikrát. Rodiče se rozvedli, když chodila do druhé třídy. „Tátu jsem hledala od dětství. Od okamžiku, kdy mi došlo, že s námi nežije a nikdy žít nebude. Měl zvláštní periody, kdy se objevil, nasliboval hory doly a pak zase zmizel,“ popsala tehdy Lejla v pořadu Povídej na CNN Prima NEWS. V kontaktu s ním podle svých slov byla jen několikrát. „Poslední intenzivní komunikace s ním proběhla v mých 12 a 18 letech,“ upřesnila tehdy Abbasová.

Mohlo by vás zajímat: Máma zažila peklo. Ukázalo se, že je typický Afričan, říká Abbasová o svém otci

Nedávno tato sympatická moderátorka otevřela téma alkoholismus, a to v podcastu (ne!)Závislá. Právě tam nastínila, že je to problém, který se jí osobně dotýká. Její biologický otec byl totiž závislý a také v rodině z české strany došlo k úmrtí v přímé spojitosti s alkoholem. „Najednou mi začalo docházet, že tu zátěž v rodině mám, že na sebe musím dávat pozor, protože sama osobně mám sklony k závislostem. A že pokud to podcením, nemusím vůbec dopadnout dobře,“ řekla s rozpačitým úsměvem Lejla v rozhovoru pro web Super.cz. Když se po několika letech rozhodla svého biologického otce navštívit, domluvili se, že se potkají někde na půli cesty. Nakonec se tedy první dlouho očekávaná schůzka konala v Egyptě. Jak ale měla Lejla brzy zjistit, její tatínek nebyl zrovna ten typ, ke kterému by jako dcera mohla vzhlížet.

Pochroumané vztahy se už nepodařilo obnovit

„Byla to relativně krátká schůzka a už tam mě překvapilo, že pije, protože Súdán je těžce prohibiční stát. Říkala jsem si, jak se dostává k alkoholu,“ rozpovídala se Lejla. Na to následně přišla na druhém setkání, kdy už svého otce navštívila v jeho domovině. „Zjistila jsem, že je to ten těžký africký piják, který si kupuje načerno pálený alkohol třeba z autobaterií, který se pak prodává v petkách. Je to hrozný denaturák, kdy je hop nebo trop, zda oslepnete a přežijete. Jemu to úplně zničilo žaludek a většinu času mluvil z cesty,“ popsala bizarní životní styl svého otce, který v té době kvůli načerno pálenému alkoholu riskoval vlastní život.

Čtěte také: Lejla Abbasová si užila MMA: Krev zvládám díky dětem, dokud nestříká, nic se neděje, říká

Ačkoliv se prý otec ze závislosti před několika lety dostal, jejich vztah to nenapravilo. „Zdraví má podlomené, obrátil se zpátky na víru, i když byl levičák. Jeho příběh je víceméně pozitivní, protože už byl na pokraji smrti. Ale nestýkám se s ním. Náš vztah už byl tak zatížený minulostí a také tím, jaký je pohádkář. Nechci se nechat stahovat do něčího virtuálního světa, byť je to můj otec,“ dodala Abbasová, která má v tomto směru jasno. Naznačila, že ho považuje pouze za někoho, kdo poskytl biologický materiál. „Za otce v plném slova smyslu ho považovat nemůžu,“ uzavřela čtyřnásobná maminka.

Podívejte se, co všechno prozradila Lejla Abbasová v pořadu Povídej:

Sdílejte článek
Štítky alkoholik rodina závislost vztahy celebrity otec Lejla Abbasová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.