Alena Doláková o Hollywoodu: Je to čtvrť plná bezdomovců s Marilyn na chodníku slávy

7 pádů Honzy Dědka (12) - upoutávka

Alena Doláková (33) je úspěšná česká herečka, které se daří nejen u nás, ale také na divadelních scénách i ve filmech v Anglii a USA. Štěstí má v profesním i osobním životě, už dva roky je totiž zasnoubená s hudebním manažerem Miroslavem Helclem. V oblíbené talkshow prozradila, jak to chodí v Hollywoodu či jak svého přítele žádala o ruku.

Alena Doláková, která na sebe upozornila jako princezna Holena v pohádce Tři bratři nebo účinkováním v seriálu Modrý kód, patří k nejtalentovanějším českým herečkám. V době, kdy žila v USA, kam vyrazila na zkušenou, nasbírala spoustu cenných zkušeností, setkala se ale i se situacemi, na které bude ještě dlouho vzpomínat, ovšem ne vždy v dobrém.

„Bydlela jsem tam dva roky a pak jsem tam ještě jezdila. Jestli znáte scény z Pretty Woman, tak takhle to tam vypadá. Jsou tam bezdomovci, feťáci a mezi nimi tam je na chodníku slávy Marilyn Monroe. Je to fakt hnusná čtvrť. A nad ní jsou vily, kde lidi žijou krásné prázdné životy,“ prozradila v 7 pádech Honzy Dědka.

Přečtěte si také: Doláková s přítelem poutali pozornost na žhavém večírku. Ona výstřihem, on líčením

„Žila jsem ve West Hollywoodu, to je čtvrť gayů. Tam je běžné, že se na nákup chodí v tangách nebo síťovaném tričku. Šla jsem třeba po ulici a někdo mi řekl: Máš super břišáky. Nebo: Miluju tvoje vlasy. Nebo: Jsi slunce! Ty záříš!“ zavzpomínala Doláková.

Život za hranicemi neměla vždy jednoduchý

Přestože většina reakcí na účet herečky byla spíše kladná, občas se setkala i s těmi zápornými. „Na holky z východní Evropy se nekoukají moc hezky. Strašně jsem to skrývala, protože tenkrát tam ještě nebyly žádné herečky, které by měly akcent. Takže jsem se snažila být američtější než Američani. Nemáme pověst, že bychom tady byli slušní. Jeden kluk se mě třeba zeptal, že když jsem z té východní Evropy, kolikrát jsem to už dělala za peníze. Dostal za to moravskou facku,“ vyprávěla herečka, která se profesionálně věnuje také tanci, mluví čtyřmi jazyky a hraje na klavír.

Kromě herečky Aleny Dolákové se v 7 pádech Honzy Dědka představila také zpěvačka Marta Jandová.

V neposlední řadě se Doláková v talkshow, kterou můžete vidět každé úterý večer, svěřila, jak požádala svého partnera Miroslava Helcla o ruku. „Bylo to romantické. Neměli jsme na sobě moc oblečení. Řekl, že jo,“ pochlubila se herečka. Od zásnub už uplynuly dva roky – kdy k veselce dojde, ale neprozradila.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.