Celebrity

5. dubna 2024 09:28

Josef Šťastna

Alice Bendová upozornila na podvody na Tenerife. Platby předem jako z 90. let

Herečka Alice Bendová se divoce rozhádala s podnikatelem Vlastimilem Hájkem a jeho manželkou Zuzanou Belohorcovou. Důvodem je podnikání na Kanárských ostrovech. Herečka nyní na Instagramu upozornila na podvodné praktiky.

Alice Bendová a Zuzana Belohorcová byly dříve kamarádkami, to je ale dávno minulostí. Obě dámy se spolu nebaví a není šance, že by se to mělo v dohledné době změnit. Nové kolo problémů začalo, když na herečku zaútočil Vlasta Hájek a zdůraznil, že v apartmánech na Tenerife má hmyz. Počátek kauzy, kterou jsme pracovně nazvali Šváb, najdete zde.

Následovala přestřelka, která se vedla na Instagramu. Hájek pohrozil herečce, že má k dispozici kvalitní právníky. Ale Bendová se nezalekla, jistotu v jejím jednání jí dává i to, že ji podpořil například miliardář Richard Chlad s manželkou Aničkou.

Je možné, že celá záležitost nakonec skončí u soudu, protože Hájek nepatří k lidem, kteří by se vzdávali bez boje. Alice Bendová také ukázala, že má pořádné ostré drápky.

Herečka nyní na Instagramu také zveřejnila varování pro lidi, kteří by si chtěli na Tenerife pořídit nějakou nemovitost. Podle herečky se na ostrově pohybují lidé, kteří mentálně uvízli v 90. letech.

Pozor na zálohy, varuje Bendová

„Nikdy nikomu neplaťte zálohu na byt v hotovosti! Toto se samozřejmě neděje u španělských ani třeba anglických kanceláří. Ony si to totiž nedovolí. Ale jsou tady tací týpci (zastydlí v 90. letech), kteří se nebojí. Je to podvodné a neprofesionální ze strany zprostředkovatele. A hlavně tím okrádá vás i prodávajícího. Vše musí jít přes bankovní účty, záloha (cca 10 %) musí odejít z vašeho účtu. Pokud by po vás někdo žádal hotovost a sliboval, že vám tím zajistí vaši vysněnou nemovitost, tak lže,“ napsala Bendová na Instagram s tím, že každému doporučuje, ať si na Tenerife najde realitku, která je prověřená časem.

Alice Bendová promluvila o tom, jak vnímá svůj věk:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.