Celebrity

21. března 2023 10:28

Josef Šťastna

Amanda Bynes po ulici běhala nahá a zmatená. Herečku museli předat psychiatrům

Velká herecká hvězda Amanda Bynes (36) na tom po psychické stránce není vůbec dobře a potřebuje pomoc odborníků. Podle amerického bulváru se její psychika zcela rozložila a Amanda skončila v léčebně.

Kdysi patřila mezi velké hvězdy filmů pro děti a mládež a předpovídala se jí výrazná budoucnost. Amanda Bynes ale příliv slávy a velkých financí vůbec nezvládla. Nyní potřebuje pomoc psychiatrů.

Podle amerického bulvárního webu TMZ.com se v neděli ráno potulovala nahá ulicemi Los Angeles a budila pohoršení. Nakonec zastavila jedno z projíždějících aut s tím, že nutně potřebuje pomoc. Dostala se do rukou policejní hlídky a nakonec byla podle TMZ.com odvezena na psychiatrii.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Podívejte se, jak žije dcera narkomanky Katky

Ještě v sobotu večer se Amanda měla zúčastnit setkání All That cast at´90s Con, ale na poslední chvíli účast zrušila. Omluvila se a tvrdila, že je nemocná. Nyní se zdá, že nemoc je hlavně psychického rázu.

Amanda Bynes ve spirále drog a psychických problémů

Bývalý snoubenec Paul Michael později pro Page Six vysvětlil, že Amanda, která jeden čas bojovala také se silnou drogovou závislostí, užívala léky na zmírňování bipolární poruchy. Ty ale zřejmě vysadila a kolo problémů se znovu roztočilo.

„Když jsem s drogami přestala a vrátila se zpátky do normálu, tak jsem si uvědomila, co všechno se to se mnou dělo - jako kdyby moje tělo napadl nějaký mimozemšťan,“ svěřila se v minulosti pro magazín Paper. Zdá se bohužel, že opět nemá své tělo a své chování pod kontrolou...

Avengers bojují proti drogám:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.