Amanda Bynes ukázala nový účes. Bývalá dětská hvězda vypadá jako úplně jiný člověk

Někdejší hvězdná herečka Amanda Bynes (38), která si získala srdce milionů diváků, se po delší době ukázala na veřejnosti a hned překvapila novým vzhledem. Ještě před nedávnem měla vlasy obarvené na blond a teď předvedla novou image - černé dlouhé vlasy a tetování na noze.

Kdysi byla Amanda Bynes hvězdou světového formátu. Filmy, do kterých byla obsazená, si zamiloval nespočet diváků. Jako náctiletá zazářila například ve snímku Co ta holka chce, který dodnes s radostí sledují čeští diváci na televizních obrazovkách. Na kontě má řadu dalších úspěšných snímků, převážně romantické komedie jako jsou Super náhradník, Velký tlustý lhář či Královna ročníku.

Čtěte také: Miley Cyrus přestala experimentovat s drogami. Bála se, že se přidá do Klubu 27

Nicméně od dob její největší slávy uběhla už řada let a Amanda si prošla turbulentním životem, který často potkává dětské hollywoodské hvězdy. Neminula ji závislost na alkoholu a drogách, což si také vybralo svou daň. Například minulý rok v březnu byla převezena do psychiatrické léčebny poté, co se nahá potulovala po ulicích Los Angeles.

Dnes by fanoušci Amandu Bynes na ulici jen těžko poznali. Už ani zdaleka nepřipomíná tu sladkou holčičku, kterou byla v době, kdy plnila filmová plátna.

Nový účes

Ještě v květnu měla Bynes blond vlasy a když se nyní po delší odmlce opět ukázala v ulicích Hollywoodu, své fanoušky naprosto šokovala.

Mohlo by vás zajímat: Lenny Kravitz skončil s drogami i promiskuitou. Už devět let drží dobrovolně celibát

Ukázala nový účes, blond hřívu vyměnila za dlouhé černé vlasy. Bývalá dětská hvězda na sobě měla kraťasy, ve kterých předvedla tetování, která přidala do své sbírky. Pod nánosem make-upu pak zakrývala tetování v obličeji, která si v posledních letech nechala udělat.

Chce být manikérkou

Před nedávnem o sobě dala Amanda vědět fanouškům na sociálních sítích, aktualizace se na jejím profilu objevují velmi vzácně.

Jejím současným cílem je stát se nehtařkou. Své obdivovatele začátkem týdne informovala, že bohužel neuspěla ve státních zkouškách na manikérku. Proto se rozhodla vrátit se do školy, aby mohla dále studovat kosmetiku.

„Protože jsem ještě nesložila zkoušku, abych získala licenci manikérky, začala jsem znovu studovat ve škole, abych se naučila teorii manikúry a procvičila si práci s akrylem, než budu znovu skládat zkoušku, abych byla připravená, až dostanu práci v nehtovém salonu,“ napsala na svém Instagramu.

V roce 2018 Bynes navštěvovala Fashion Institute of Design and Merchandising, v roce 2022 ale přešla na studium kosmetologie, připomněl server The Sun.

Nejsem žádná narkomanka Katka, říká Charlotte Štiková. Vrací se do života a urovnává vztahy:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 9. 2024

Ve vzduchu je cítit napětí, Berani, ale vy s tím můžete udělat jen málo. Drsná atmosféra je v ostrém kontrastu s lehkovážností, kterou jste pociťovali v posledních dnech. Zdá se, že jste obdrželi dobrou zprávu. Možná jste byli konečně oceněni za svou tvrdou práci? Nechlubte se svými úspěchy. Situaci by to jen zhoršilo. Buďte trpěliví. Vyhněte se konfrontaci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.