Astročlánky

21. října 2024 06:30

Sára Částečková

Andělské poselství na týden od 21. října 2024: Zbavte se starých vzorců a pout

Následující dny nám nabízejí příležitost opustit staré vzorce myšlení, přerušit pouta, která nás svazují, a vykročit do nové etapy života plné svobody a lásky. Jste připraveni nechat za sebou minulost a přijmout svou vlastní sílu?

Karta na tento týden: Osvobození

Karta Osvobození v tarotu symbolizuje hlubokou transformaci a osvobození od všeho, co nás omezuje. Archanděl Azrael má na této kartě zlatá křídla a ruce připravené k objetí všech, kteří žádají v nelehkých chvílích o pomoc. Ví, že nechat ze života něco odejít se soucitem a láskou vyžaduje velkou odvahu. Nabízí pomoc všem tápajícím a hledajícím. My všichni máme ve svém srdci stejnou esenci lásky, která nám dává pocit hlubokého klidu a nekonečné lásky.

Čtěte také: Znamení, která jsou v lásce nezastavitelná: Za své city bojuje Beran i Lev

Nechte plavat minulost a buďte k sobě upřímní

Jak můžete pracovat s energií této karty? Pokud jste připraveni na změnu, karta Osvobození vám nabízí vodítko, jak začít. Zaměřte se na oblast svého života, která vás omezuje – ať už jde o vztahy, návyky, nebo vnitřní přesvědčení. Přijetím odvahy a rozhodnosti, které tato karta symbolizuje, můžete provést zásadní kroky k tomu, abyste se osvobodili od toho, co vás svazuje. Klíčem k úspěchu je uvědomit si, že svoboda není vždy externí – začíná vnitřním rozhodnutím změnit svůj pohled a odhodit to, co vás už dál neposouvá.

Jedny dveře se zavírají, druhé otevírají

Udělejte si čas jen pro sebe a rozmazlujte se na těle i na duši. Je důležité naplnit srdce a každou buňku v těle láskou, odvahou a důvěrou. Možná se změn bojíte a myslíte si, že je lepší mít své jisté i přesto, že nejste šťastní. Strach je zcela zbytečný a věřte, že vás jen oddaluje od lepšího života. Pokud máte pocit, že změny nezvládáte a bojíte se říct si o pomoc nejbližším, vyhledejte terapii nebo podporu u někoho nezaujatého. Rozhodně nezůstávejte se svým strachem sami. Když se vědomě rozhodnete změnit život, pomoc k vám přijde sama a velmi rychle. Opakujte si: Když něco končí, je to pro mé nejvyšší dobro, a tak to také je. Připravte se na velké změny, které vás obohatí a pozvednou váš život na vyšší úroveň.

Důvěřujte své vnitřní moudrosti

Pokud nejste spokojení v práci a bojíte se udělat zásadní změnu, je důležité uklidnit se a nerozhodovat se v emocích. Ráno je moudřejší večera, což platí pro každou oblast života. V klidu se na změny vyspěte, rozjímejte, podpořte vnitřní klid pobytem v přírodě nebo si vyberte činnost, která vám umožní zapomenout na myšlenky, které vás oddalují od úspěchu a štěstí. Oblast práce zasáhnou změny, které se vám mohou z počátku jevit jako nepříjemné. Může dojít k ukončení projektu nebo jiné činnosti, což ve vás vyvolá zmatek. Připravte se na nové věci a důvěřujte si, rozhodně si polepšíte.

Mohlo by vás zajímat: Třetí oko: Tajemná šestá čakra, která nás činí mocnými, otevřít ji ale není snadné

Oblast lásky, vztahů a partnerství stojí před důležitou změnou. Vztahy, které již dlouhodobě nejsou šťastné, dospějí ke společnému rozhodnutí a rozejdou se. Díky vzájemnému klidu a společné domluvě na vás čeká již láska nová.

Poslechněte si, jaký bude nový týden podle horoskopu:

Sdílejte článek
Štítky osvobození nový život výklad karet výklad z karet tarotové karty andělské karty andělské poselství poselství andělů výklad andělských karet

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 10. 2024

Ať se podíváte do mnoho map a mnohokrát zastavíte a zeptáte se na cestu, stále si nebudete jisti, kudy jet. Všechny cesty mají něco do sebe a vy nechcete cestou do cíle minout žádnou památku. Nezapomeňte, že to není vaše poslední cesta. Příště můžete vždy vyzkoušet jinou trasu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.