Astročlánky

31. července 2023 06:30

Petra Martišková

Andělské poselství na týden od 31. července: Sklízíte vše, co jste zaseli

Ať už jste do světa vyslali dobro, nebo zlo, jisté je, že právě v tomto týdnu se vám vše vrátí zpět. Pokud se vám výsledek nebude líbit, přijměte to jako výzvu k tomu, abyste změnili svůj přístup a chování. Co dalšího vzkazují andělské karty na tento týden?

Karta na tento týden: Spravedlnost

Karta Spravedlnost symbolizuje přijetí odpovědnosti za své činy, spravedlnost i vymanění se ze začarovaného kruhu. Tato karta vám připomíná, že každá akce má své následky, a že život nás často konfrontuje s důsledky našeho jednání. Spravedlnost je ztělesněním pravdy, objektivity a morálních principů. Je čas se podívat na svůj život s objektivitou a upřímností.

Možná jste v minulosti udělali nějaké rozhodnutí, které nyní vyžaduje vyrovnání nebo řešení a je potřeba, abyste se k dané situaci postavili zodpovědně a konfrontovali se s následky svých činů, ať už jsou pozitivní, nebo negativní. Bude to pro vás lekce, že neustále platí staré známé: Jak kdo zaseje, tak také sklidí. Budete-li sít dobro, budete dobro i sklízet. A naopak.

Čtěte také: Ideální povolání podle znamení zvěrokruhu: Raci jsou skvělí pečovatelé, Ryby umělci

Pokud jste řešili nějaké právní nebo soudní záležitosti a nedávaly vám spát, můžete být v klidu, protože se vše obrací ve váš prospěch. V tomto týdnu neuzavírejte žádné důležité smlouvy. Nebo se alespoň poraďte s někým, kdo dané problematice rozumí a čtěte dobře i mezi řádky. Nepodepisujte nic neuváženě, přineslo by vám to do budoucna spoustu starostí.

Ve vztazích zavládne harmonie a pohoda. Užívejte si vzájemné blízkosti s rodinou, vyrazte na společný výlet nebo aspoň na zmrzlinu či do kina, společný čas si krásně užijete a společné zážitky váš vztah zase o trošku víc posílí. Pokud na lásku čekáte, zkuste dnes zůstat doma a věnovat se sami sobě. Přečtěte si hezkou knížku, dopřejte si relaxaci nebo si udělejte domácí salón krásy. Utřídíte si myšlenky a do případného nového vztahu se vrhnete se zbrusu novou energií. K novému partnerovi však buďte hned od začátku upřímní. Všechny lži by velmi rychle vypluly na povrch a vy byste zbytečně přišli o člověka, se kterým by vám mohlo být dobře.

Co předpovídají karty Helen Stanku na srpen?

Sdílejte článek
Štítky spravedlnost výklad karet andělé andělské karty andělské poselství poselství andělů karta dne

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.