Astročlánky

21. června 2024 06:30

Sára Částečková

Andělské poselství na víkend od 21. června 2024: Skvělá zpráva vás nadchne

Vaše životy obohatí skvělá zpráva, která ve vás probudí mnoho krásných pocitů a emocí. Je ideální doba na společné aktivity s rodinou a přáteli. Skvěle se vám budou také navazovat nové vztahy. Co ještě andělské karty pro tento víkend vzkazují?

Andělská karta na víkend: Páže země

Páže země sděluje, abyste přestali být pasivní, začali jednat a zapojili se do nových aktivit. Před vámi se otevírají nové obzory, které zatím nevidíte, ale postačí, když otevřete okno a vyhlédnete ven. Tak snadné to je. Ať už v tuto chvíli řešíte práci, finance, nebo vztahy, karta vás vybízí k aktivitě, která vám přinese hojnost, zisk a materiální prospěch.

Pokud toužíte navázat nový vztah, přátelský nebo pracovní, setkáte se s velmi plachým a nesmělým člověkem, na kterého je však spolehnutí, vždy bude stát na vaší straně. Věkem je sice mladší, ale jeho duše je velmi vyspělá a moudrá. Jako partner je dokonalý, empatický a láskyplný. Jestli se seznámíte se svou novou láskou nebo obchodním partnerem, bude to osudové setkání, které velmi příznivě ovlivní váš další život. V pracovní oblasti na vás čekají nové začátky, skvělé nápady nebo setkání, které vám přinese do života materiální prospěch. Rýsuje se také nový projekt, který ve vás vzbudí mnoho nadšení a radosti.

Velmi důležité je spojení s přírodou. Může to být jen procházka v lese, práce na zahradě nebo chvíle odpočinku venku na čerstvém vzduchu. Toto spojení vám přinese harmonii, inspiraci a klid v mysli, srdci i duši. Vnímejte krásu, kterou kolem sebe máte, zhluboka dýchejte a dovolte si být v hlubokém spojení se svým srdcem.

Mohlo by vás zajímat: Vidíte často stejné symboly? Zjistěte, co znamená srdce, kruh a další obrazce

Přichází doba zvýšené tvořivosti, proto je tak důležité, abyste spravedlivě rozložili svůj čas a po práci dostatečně odpočívali. Srdce i duše milují výzvy a s radostí se zapojí do jakékoliv dobrodružné aktivity. Zkoumejte své pocity, pokud máte z něčeho obavy, překonejte strach a vyzkoušejte to. Dobrý pocit vám jen potvrdí, jak lehké to vlastně bylo. Staňte se na chvíli malým dítětem, začněte se opět radovat ze života a těšte se z přítomného okamžiku. Překonejte své omezení, buďte otevření novým možnostem a váš život nabere zcela nový směr.

Zdroj: Andělské tarotové karty Doreen Virtue, Radleigh Valentine

Výklad karet na příští týden:

Sdílejte článek
Štítky krása vztah výklad karet andělé andělské karty andělské poselství poselství andělů výklad andělských karet Doreen Virtue

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.