Celebrity

24. prosince 2023 07:15

Karolína Oehmová

Andrea Bezděková poprvé od smrti tatínka oslaví Vánoce. S rodinou bude na horách

Andrea Bezděková bude o Vánocích na horách

Vždy usměvavá Andrea Bezděková při slovech o Vánocích zjihne. Minulý rok je totiž poprvé trávila bez tatínka. Letos už s rodinou plánuje větší oslavy. Do zahraničí se tentokrát nechystají, budou opět na horách.

Loňské Vánoce modelka Andrea Bezděková nijak zvlášť neslavila. Minulý rok v létě jí totiž zemřel milovaný tatínek. „Letos je asi už budu slavit o trošku víc. Vždy už pro mě ale asi budou nostalgické, protože u stolu nebudeme všichni. Vánoce za to ale nemůžou. Mám ten svátek ráda a myslím, že nakonec se přece jenom budeme rozrůstat. Byla by škoda je úplně zavrhnout. Tím, co se stalo loni, pro mě samozřejmě Vánoce v podstatě neexistovaly,“ říká posmutněle jinak vždy usměvavá Andrea, kterou můžete vídat také v zábavné show Inkognito, vysílané každý čtvrtek ve 21:35 na Primě.

Čtěte také: Co na Štědrý den přináší štěstí a co smůlu? Pod stůl dejte sekeru a namažte si tváře medem

Letos modelka zůstane v Česku

Stejně jako minulý rok bude letošní svátky trávit s rodinou na horách. Ovšem ne v Itálii, ale na těch českých. O klasickou štědrovečerní večeři se tak neochudí. „Mamka je v tomhle obrovský šílenec a skvělá hospodyně, že až z Česka jsme minulý rok vezli kapra, bramborový salát a dva psy. Byli jsme fakt poctiví,“ vzpomíná Andrea, která se i letos bude s rodinou držet tradic. Na štědrovečerním stole budou mít hrachovou polévku a kapra s bramborovým salátem a pod talířem šupinu.

Milovnicí Silvestra ale modelka není. Raději příchod nového roku tráví jen s několika přáteli na horách než v centru města v baru. Jeden bujarý novoroční mejdan ovšem nikdy nevymaže z paměti. „Myslím si, že na jeden Silvestr nikdy nezapomenu, ale nikdy. Nikdy jsem to nikomu nepřiznala. Vědí o tom jen lidé, kteří u toho byli. Byl to obrovský sajgon,“ směje se Andrea Bezděková a konkrétnější stále být nechce.

Sdílejte článek
Štítky smrt hory tradice Vánoce Silvestr oslava modelka Andrea Bezděková Inkognito rozhovor FTV Prima otec Vánoce 2023

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.