Vánoce

23. listopadu 2023 19:16

Karolína Oehmová

Marek Němec na Vánoce trpěl jako Kristus. Za jeho trauma může plátkový sýr

Marek Němec dostal k Vánocům sýr - Inkognito S4 (2)

Svým pozitivním přístupem a humorem si Marek Němec získal spousty fanoušků. Málokdo ale ví, jaké trauma z dětství si v sobě nese. V rozhovoru pro Prima Ženy prozradil, jak bude slavit Vánoce a kolik ho bude stát proměna společného bydlení, které si pořídil s přítelkyní.

Kdo je v přítomnosti herce Marka Němce, ten se rozhodně nenudí. Jeho čilost a smysl pro humor pramení už z dětství, kdy snil o tom, čím jednou bude. „Myslím si, že jsem měl ADHD, protože jsem chtěl být každý den něčím jiným. Vybavuji si ale, že jsem chtěl být hodně doktorem,“ říká Marek Němec, kterého nakonec odradilo, že si doktoři musejí často mýt ruce. „Kolem třinácti let jsem si přivydělával u táty, který je architekt a projektant,“ vzpomíná s tím, že by jím nejspíš byl, kdyby ho život nepřivedl k herectví. Díky tomu můžete Marka Němce například vidět v seriálu Malá velká liga na prima+ nebo každé úterý a čtvrtek v seriálu ZOO.

Na Vánoce bude s rodinou

Co nevidět tu máme nejhektičtější, ale zároveň i nejkrásnější období v roce, a sice Vánoce. Jak je bude prožívat oblíbený herec? „Já doufám, že je budu trávit ve vnitřním klidu a dokážeme s nejbližšími odstřihnout ten šrumec,“ věří Marek Němec, jehož můžete vidět také v zábavné show Inkognito, kterou vysílá Prima každý čtvrtek ve 21:35. S rodinou chodí pravidelně každý rok do kostela, zpívají u stromečku a ke štědrovečerní večeři si dopřejí rybí polévku.

Pod stromeček dostal plátkový sýr

Jeho Vánoce ale nebyly vždy takové pohodové. Z dětství si nese trauma, které ho provází celý život. „Moji rodiče tvrdí, že to není pravda, ale já si to pamatuji, protože to hrozně bolí doteď. Bylo mi asi osm a moje sestra byla taková agilní, pionýrka radosti. Dostala samozřejmě plný křeslo dárků a já asi jen tři. Fakt jsem nedostal nic. Pak už jsem nechtěl žádný dárek a říkal jsem si, že chci trpět jako ten Kristus,“ popisuje traumatizující zážitek Marek. Jeho sestra nakonec přece jen jeden dárek pro něj ještě našla. „Sestra vyběhla a říká: Marku, ty máš sýr. Takže já jsem ještě k těm ponožkám a kapesníku dostal plátkový sýr z Německa,“ zakončuje historku herec s tím, že od té doby vyžaduje hodně dárků.

Ovšem dárky je potřeba si zasloužit a podle všeho zrovna u své přítelkyně Petry, se kterou si minulý rok pořídil společné bydlení, má vroubek. „Péťa už rok a půl čeká na poličku. Nemůžu chytit odstín, ale já ho chytím,“ směje se Marek Němec, který má s bydlením velké plány. Zatím ale prý probíhají jen v jeho hlavě, na realizaci mu totiž chybí 15 milionů.

Sdílejte článek
Štítky FTV Prima Marek Němec Vánoce dárek bydlení trauma herec dětství Inkognito zábavná show VIP host povolání Vánoce 2023 plátkový sýr

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.