Celebrity

28. března 2024 20:30

Marie Makovská

Anička Slováčková řeší svatbu. Vztah rodičů označila za toxický: Takhle dopadnout nechci

Anna Slováčková promluvila o nemoci a toxickém vztahu svých rodičů

Anna Slováčková (28) na podzim minulého roku oznámila smutnou zprávu, že znovu čelí rakovině. S nemocí bojuje mladá usměvavá zpěvačka statečně. Jak se teď má a co aktuálně řeší, prozradila v rozhovoru pro pořad Showtime.

Aničku Slováčkovou podporují nejen její fanoušci, známí a blízcí, ale samozřejmě také její rodiče – Felix Slováček (80) a Dagmar Patrasová (67). O otci mladá zpěvačka a herečka promluvila v pořadu Showtime. „Je to výborný táta, nikdy bych ho nevyměnila za jiného tátu. Samozřejmě se stala spousta věcí v našich životech, ale to je prostě život. Ke mně jako k dceři se choval vždycky s naprostou láskou a já k němu mám obrovskou důvěru, strašně moc ho miluji a věřím tomu, že se vždycky snažil vše udělat co nejlépe pro mě a pro bráchu," vyjádřila tátovi svou lásku Anička.

Přečtěte si také: Felixe Slováčka trápí problém manželky s alkoholem. Anička s ní skoro nemluví, přiznal

Říkala jsem rodičům, jestli se na to nechtějí vykašlat

Měl nějaký vliv na psychiku Aničky vztah jejích rodičů, který je někdy tak trochu ‚Itálie‘? „Na mé psychice se to odrazilo určitě. Několikrát jsem jim i říkala, jestli se na to nechtějí vykašlat, že by nám asi bylo pravděpodobně líp. Ale oni jsou hrozní držáci a oba dva se milují. I když na sebe nadávají a strašně se štvou, tak jsou to podle mě nejlepší přátelé, kteří bez sebe nedokážou fungovat. Což je strašně toxický vztah, který já určitě se svým přítelem mít nechci,“ zasmála se.

Když mě nepožádá on, udělám to já

Anička Slováčková se netají tím, že myslí na svatbu. A kdyby ji o ruku nepožádal její partner, udělala by to sama. „Mám to v plánu, ale pokud to udělám, tak ho strašně naštvu a prý si mě nevezme. Obrala bych ho o tu příležitost. Takže to musím respektovat a doufat, že to udělá,“ popsala. O svatbě, ale i o tom, jak zvládá svou nemoc, se Anička více rozpovídala v rozhovoru, který si můžete pustit v úvodu článku.

Smutná zpráva o návratu rakoviny

Informace o tom, že oblíbená a milá zpěvačka znovu bojuje s rakovinou, zasáhla v Česku mnoho lidí. „Vybojovala jsem si to poprvé – věřím, že to zvládnu i podruhé,“ napsala Anička Slováčková na sociální sítě v den, kdy se rozhodla, že svým fanouškům řekne o návratu nemoci. „Člověk míní… a něco tam nahoře nebo dole mění, a tak když jsem měla 8. 9. oslavovat vydání desky a nového klipu, potvrdili mi návrat rakoviny a na žádné oslavy už nebyla chuť. Co cítím? Strašný vztek. A pochopitelně strach,“ přiznala tou dobou Anička své temné pocity.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.