Celebrity

5. června 2024 12:16

David Laštovka

Anna Čtvrtníčková si honoráře z filmů spoří. Mámě chce koupit dům u moře

Anna Čtvrtníčková, dcera herce a mistra recese Petra Čtvrtníčka, která slaví 21. narozeniny, v sobě umělecký talent nezapře. Odmalička zpívá a hraje. Nejvíce ji proslavila hlavní dětská role v pohádce Anděl Páně 2. Jak se k roli dostala a jaký vztah má se svými rodiči?

Anna Čtvrtníčková byla odmalička umělecky nadaná. Od šesti let zpívala v Dětské opeře Praha při Národním divadle. Ve Stavovském divadle hrála po boku Ivy Janžurové v představení Audience u královny. Práci jí dával i její otec Petr Čtvrtníček. Čas od času ji obsazoval do reklam, které sám vymýšlel. Před kamerou se poprvé objevila v době, kdy jí bylo jen pár měsíců. Ve studentském filmu hrála sama sebe, miminko v nemocnici.

Čtěte také: Petr Čtvrtníček o výchově dcery: Dal jsem jí svobodu a dělal si z ní legraci

Narozeninové video pro Ivana Trojana bylo osudové

Ve druhé třídě si zahrála ve filmu Modrý tygr. Následovala pohádka Tři bratři, komedie Hodinový manžel, Manžel na hodinu a Anděl Páně 2, který z ní udělal hvězdu. „Jezdila jsem na tábor, kam jezdili i synové Ivana Trojana. Jednou jsme pro něj točili narozeninové video, režisér Jiří Strach si toho všiml a nabídl mi roli. Dal mi scénář a svoje telefonní číslo, abych se mu pak ozvala. Když jsem scénář dočetla, napsala jsem mu: ‚Ahoj rejžo, přečetla jsem si dvojku, pustila jedničku. Dvojka je lepší, spolu to natočíme, je to dobrý.‘ A bylo to,“ popsala s úsměvem v pořadu 7 pádů Honzy Dědka.

Peníze spoří. Matce chce dopřát domov u moře

V pohádce si menší roli zahrál i její otec. „Má tam asi dvouvteřinovou scénu, jednu mu vystřihli. Asi nebyl moc dobrej,“ rozesmála se Anička. Její matka Vlasta pracuje jako asistentka režie. „Jsem s ní domluvená, že až budu hrozně slavná a bohatá, že jí koupím domeček někde na pláži u moře a ona tam bude žít, protože moře miluje. Pak jí tam na prodloužený víkend budu posílat vnoučata,“ nastínila plány do budoucna s úsměvem Anna Čtvrtníčková, která vydělané peníze z filmování neutrácí.

Mohlo by vás zajímat: Berenika Suchánková očekávání svého otce nenaplnila: Chtěl ze mě mít sportovkyni

„Spořím si je,“ prozradila. Po základní škole si místo konzervatoře vybrala gymnázium, nicméně herectví a zpěvu se věnuje nadále. „Hudba pro mě hrozně moc znamená a nikdy se jí nevzdám. Když mám třeba špatné období, pouštím si ji a vždycky mi zvedne náladu,“ prohlásila Anna Čtvrtníčková v pořadu 7 pádů Honzy Dědka.

Anna Čtvrtníčková se představila i v pořadu Show Jana Krause:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.