Rozjede Ano, šéfová! ospalý rock’n’roll ve Staré masně?
Na první pohled drsný majitel restaurace s ještě drsnějším názvem, Stará masna, razí heslo, že motorkářem se člověk nestává, ale rodí. Člověk by od takového potetovaného motorkáře očekával v provozu větší elán, než s jakým svůj podnik Dalibor Vizula drží nad vodou. Dívejte se v pondělí večer ve 22.55 na Primě.
Těšte se na další tažení za lepším pohostinstvím v Česku, tentokrát s pořádnou dávkou rock’n’rollu. S pořadem Ano, šéfová! se podíváme do Staré masny v Kroměříži.
Zodpovědný otec dvou dcer a milovník rockové hudby, vede restauraci Stará masna u Kroměříže přes šest let. Původním povoláním je pan Dalibor vedoucí prodejny. Poslední dva až tři roky podnik, který má v pronájmu, upadá. Interiér je poněkud tmavý, obsluha milá avšak spící. Na stolech jsou zalakované výstřižky ze starých novin, týkající se velikánů typu Plastic People, Václav Havel nebo Queen. Trochu moc underground?!
Seznamte se s motorkářem Daliborem:
A jídlo, za kterým by se sem kromě pátečních koncertních akcí mělo chodit přes týden? Jitka se Santem čeká od takového motorkáře pořádný steak nebo burger. Asi více, než smažák v housce, který se tu mimo jiné „specialitky“ nabízí.
Pusťte si také vtipnou scénu, jak Santo učí Jitku jíst burgery:
Pan Zibura je hrdý na logo hospody se sviní na klavíru, na neformální prostředí, na hudbu, kterou lidu poskytuje. Upřímně ale netuší, proč se mu nevede.
Jitka nevěří svým očím, když v lednici narazí na kýbl s podivnou "omáčkou", na jejímž povrchu plují ostrovy plísně...
Podívejte se na televizní upoutávku:
Pořad Ano, šéfová! sledujte v pondělí ve 22.55 na Primě.