Celebrity

26. října 2023 18:56

Vanesa Havlíková

Antonio Banderas už neskrývá šediny. Idol žen změnil image po prodělaném infarktu

Španělský herec a idol mnoha žen Antonio Banderas (63) prošel za poslední roky velkou proměnou. Muž, jenž ženy okouzloval svými tmavými vlasy a uhrančivým pohledem, se objevil ve společnosti a svým vzhledem mnohé překvapil. Na jeho změnu má zřejmě vliv i infarkt, který před několika lety prodělal.

Herec, jenž se nejvíce proslavil ve filmu Zorro: Tajemná tvář, oslavil v srpnu své 63. narozeniny. Před několika dny se objevil v rodné Málaze, kde překvapil zcela odlišnou podobou. Za radikální proměnou vizáže stojí infarkt, který ho postihl v roce 2017.

Čtěte také: 5 nejvíc sexy šedesátníků v Hollywoodu. Kdo stojí po boku Pitta či Banderase?

Zhubnul a šediny už nezakrývá

Antonio se před pár dny zúčastnil večírku, který se konal na jeho počest a na němž byl za hvězdu. Na slavnostní událost zvolil elegantní ležérní outfit v podobě béžových kalhot a bílého trika. Ve světlém kompletu krásně vynikla jeho snědá pokožka. Co se ale týče jeho celkové image, tak ta se změnila k nepoznání. Na první pohled bylo poznat, že Banderas zhubl, vlasy si nechal přirozeně kudrnaté a šediny už se rozhodl dále nezakrývat.

Za úbytkem váhy stojí srdeční choroba, kterou si herec prošel před šesti lety. Od té doby dbá více na zdravý životní styl. „Pravděpodobně to byla jedna z nejlepších věcí, co se mi kdy stala. Bylo to jako nasadit si brýle a vidět, co je důležité,“ uvedl v minulosti v rozhovoru pro časopis Radio Times.

Přečtěte si: Šediny jim sluší. Miranda ze Sexu ve městě, Jane Fonda a další jsou na stárnutí hrdé

Srdeční choroba mu změnila život

Po vyléčení španělský idol změnil celkový pohled na život, vzdal se alkoholu, přestal kouřit a vrátil se do rodného Španělska. „Vrátil jsem se do Španělska a začal na svou kariéru nahlížet z jiného úhlu. Hraju už jen pro potěšení. Nic jiného mě nezajímá. Život pro mě začíná v momentě, kdy se řekne akce nebo když jde opona nahoru,“ přiznal v rozhovoru pro Daily Mail.

Alkoholu sice hollywoodská hvězda nikdy neholdovala, ale po infarktu se navíc nadobro vzdal také cigaret. „Kouření byla jedna z nejstupidnějších věcí, které jsem kdy dělal,“ vysvětlil s odstupem času. „Teď se mohu směle prohlásit za šťastlivce, protože ten infarkt mě také mohl zabít,“ dodal. Antonio Banderas vždy platil za sexy idol a hrdinu a ani věkem a s šedinami u něj toto kouzlo nemizí.

Antonio Banderas přiznal, že prodělal infarkt (2017):


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.