Ariana v kostýmu servíruje noky ve vinné sklence. Překvapí popsanými zdmi ložnice

Monstrum - Prostřeno! S28 (42)

V úterý se k plotně postaví Rita Ariana, která po hostech vyžadovala barevný dress code. Sama si navlékne motýlí křidýlka a pustí se do čarování. Přípitek se třpytkami, motivační citáty a velké životní plány vykolejí jednu ze soutěžících.

Čerstvá maturantka Rita Ariana se jako velmi mladá osamostatnila a žije v bytě své tety se dvěma spolubydlícími – kluky, po kterých občas uklízí. Všechno dělají společně a Ariana se staví do role jejich matky. Nedávno odmaturovala z cestovního ruchu, ráda zažívá dobrodružství, je kreativní, chodí běhat a popisuje se jako křehká květinka. Ve svém pokoji, který nazývá „královnovství“ najdou hosté zdi popsané motivačními citáty. Na zeď si lepí motýlky a píše si sem zážitky z hezkých dnů. Pro své hosty připraví jako předkrm hummus a dále rajčatovou polévku, která je podle ní plná vitaminů a vaří si ji, když je nemocná. Jako hlavní chod jsou na menu gnocchi se sýrovou omáčkou a kuřecím masem, na závěr si hosté pochutnají na kouzelném dortíku.

Že Ariana žije ve studentském bytě, bude znát i při vaření. Suroviny má výrazně označené a popsané, aby jí je spolubydlící nesnědli. Při vaření musí uvolnit plotýnku jednomu z nich, aby si mohl uvařit jídlo pro sebe. Na oplátku jí ale skočí koupit květák, který bude potřebovat na úkol týdne. Při mixování cizrny na hummus Ariana neodhadne množství tekuté složky a vznikne jí příliš hustá pasta. Mixér začne trochu protestovat, jak uvidíte na prima+ a vpodvečer na Primě. „To znělo jak nějaké monstrum, které vychází z kanálu,“ směje se Ariana.

Podívejte se na video, ve kterém hostitelka ukáže, jak napravit dojem z nedobrého jídla:

Soutěžící kouká do stolu a večer téměř protrpí

Pondělní hostitelka Anička bude trochu v rozpacích. Na úterní návštěvu se příliš netěší, protože si připadá mezi soupeři z Prostřeno! stará. A to jí je přitom stejně let jako Jakubovi a o jen o tři více než Sebastianovi. Nerozumí podle svých slov jejich chování a mluvě. Ariana se bude snažit, aby byl stůl krásně prostřený, jídlo hezky naservírované a hosté dobře naladění. Požadovala, aby všichni přišli barevně oblečení. To hosté splnili, Sebastian bude dokonce nalíčený třpytkami. Jako přípitek ochutnají růžový lektvar lásky. Předkrm bude hodně česnekový, aby prý na ostatní nešli upíři. Polévka bude překvapivě pikantní. Poté půjdou hosté šmejdit. Popsané zdi barevnými nápisy a fotky z cest soutěžící zarazí. Odtuší, že je Ariana umělecká duše, Sebastian míní, že manifestuje svoje štěstí. Anička prohlásí, že si motivaci hledá sama a nic si nepíše.

Hlavní chod bude naservírovaný vskutku originálně. Každý dostane sklenici na víno plnou noků se sýrovou omáčkou. Je položená dnem vzhůru na talíř a každý si vyklopí porci sám. Že se omáčka příliš nepovedla, se Arianě podaří zakamuflovat docela dobře. Hovor u stolu se stočí na plány do budoucna, cestování, spirituální tematiku a léčivou proceduru reiki. Anička se bude dívat do stolu a nezapojí se. Vdaná matka dvou dětí netuší, o čem se mluví, a cítí se jako moc velká konzerva. Ovlivní její pocity bodování? Najde se mezi soutěžícími taktik, nebo jej budou hledat marně?

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.