Celebrity

10. února 2024 06:00

Vanesa Havlíková

Bára Černá promluvila o seznámení s Albertem. První dojem nebyl úplně dobrý, přiznala

Albert a Barbora Černí v 7 pádech Honzy Dědka

Albert Černý (34) je úspěšný hudebník a frontman skupiny Lake Malawi. Jeho manželka Barbora Černá (24), dříve Podzimková, je úspěšná modelka, která v roce 2014 vyhrála prestižní světovou modelingovou soutěž. Společně se seznámili před osmi lety a nyní jsou již druhým rokem manželé. V talk show u Honzy Dědka promluvili o seznámení a popsali romantické zásnuby.

„Když jsme se seznámili, Báře bylo šestnáct. Viděl jsem její fotku, a i když jsem v tu dobu byl s někým jiným, už jsem cítil, že ten vztah se naplňuje,“ prozradil na úvod talk show Albert Černý, který se do své partnerky zamiloval na první pohled.

Na lásku si musel Albert Černý rok a půl počkat

„Přál jsem si Báru potkat. Byl jsem pozvaný na charitativní běh Terezy Maxové a ona tam byla také. Spadla mi z ní čelist. Podívali jsme se na sebe, oba jsme měli v ruce telefon a oba jsme na těch telefonech měli mořskou vlnu, která, když se daly ty telefony dohromady, dělala srdce. A já jsem si říkal: Jo! Chtěl jsem se dát s Bárou dohromady, ale musel jsem čekat rok a půl, než jsme se potkali znovu. Vyměnili jsme si jenom e-mail. Nedali jsme si číslo, já nevím proč,“ vzpomíná Albert.

„Já trochu vím proč. Protože Albert přišel, viděl mě a začal na mě vybalovat celý svůj životní příběh a já tam stála v šestnácti a nevěděla jsem, co si mám myslet. Během hodiny a půl jsem věděla všechno o jeho životě, trochu mě to vyděsilo. První dojem nebyl úplně dobrý,“ vysvětlila po letech Albertovi Bára.

Romantické zásnuby na Kostarice

„Napsal jsem pak Báře e-mail. Potom jsme se potkali, protože jsem ji trochu stalkoval přes Instagram, vzal jsem ji do její oblíbené restaurace. Už jsme spolu sedm let, vloni jsme se vzali. Přemýšlel jsem, jak Báru požádat o ruku. A vymyslel jsem takovou věc. Zamilovali jsme si surfování a máme rádi vlny. Vymyslel jsem si, že jí nechám udělat prkno na míru a že tam bude zalaminovaný vzkaz: Vezmeš si mě?“ zavzpomínal na romantické zásnuby Albert s tím, že to bylo během dovolené na Kostarice a že chtěl jet původně někam blíž, aby nemusel platit dopravu surfu.

„Pak jsme měli takový krásný den, kdy jsme šli na takovou opuštěnou pláž. Zavázal jsem jí oči, položil jsem ji na ten surf a řekl jsem jí: Plav! Ona na něm plavala, ale jak měla zavázané oči, plavala pořád dokola. A já měl celou dobu u sebe prstýnek, ale byl v papírové krabičce a ta se pořád rozmáčela. Tak jsem jí rozvázal oči…“ prozradil zamilovaně Albert. „Tak co jsem měla dělat? Kdybych řekla ne, tak by mě možná potopil,“ odvětila Bára v 7 pádech Honzy Dědka, které můžete sledovat každé úterý ve 21.40 na Primě.

Dalším hostem talkshow byla herečka Simona Lewandowská:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.