Celebrity

5. února 2024 13:00

Eliška Reiglová

Sestra Moniky Bagárové se konečně dočká svatby. Od zásnub uběhly už tři roky

Říká se, že svatba by měla proběhnout do roka a do dne od zásnub. To už Natálie Bagárová (23) nestihne, protože partner ji o ruku požádal na Štědrý den 2020. Mladší sestra zpěvačky Moniky Bagárové (29) nicméně veselku nyní už konečně chystá, vdávat se bude letos v létě.

Zpěvačka, tanečnice a mladší sestra Moniky Bagárové se letos v létě konečně vdá. Ke svatbě dojde po více než třech letech od štědrovečerního zasnoubení roku 2020. Na sociálních sítích to prozradila zpěvačka a pak také sama Natálie Bagárová, která už nyní řeší vše, co s veselkou souvisí. A starší sestra jí ochotně pomáhá.

„Ségra se v létě vdává. Řešíme, plánujeme. Máte tip na šikovný tým lidí, kteří dělají svatební výzdobu včetně květin?“ zeptala se na Instagramu Monika Bagárová, která své sestřičce přeje nezapomenutelný den D. „Svatba je naše aktuální téma, protože už na sto procent víme, že bude mít svůj den v červnu,“ potvrdila řešení svatby Natálie.

Šaty a bible

Momentálně Natálie Bagárová ještě neřeší postavu do šatů, ale nad jinými detaily už se ženichem intenzivně přemýšlí. Na Instagramu prozradila například to, že chce gravírování na snubní prsteny. Datum svatby jí nicméně připadá jako něco, co si dávají všichni, a tak se se snoubencem rozhodli si tam vyrýt verš z bible.

„Řeším svatbu a dávám si k tomu palačinku. Já do těch svatebních šatů zhubnu, teď si to ještě užívám. Pak budu muset začít dost makat, abych vypadala fakt dobře. Řekla jsem si, že bych vás do plánování svatby chtěla zapojit. Mám totiž hodně věcí, které budu muset vytvářet,“ prozradila svým fanouškům.

Co prozradila Monika Bagárová o svatbě své maminky:

Sdílejte článek
Štítky léto svatba Monika Bagárová vdavky Natálie Bagárová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.